LØRDAG 06. MAJ 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 250KR

SLEAFORD MODS (UK)

FLYTTET TIL GRÅ HAL

SLEAFORD MODS (UK)

Det var en hengiven, men træt skare der i julimånedens sene nattetimer var stimlet sammen foran Roskilde Festivals Avalonscene og mødet med den bidske duo Sleaford Mods, der forlangte den sidste indlevelse ud af et festivaltræt publikum, og oven i LCDs nattefest på Orange Scene. Nu var de jo kommet helt straight outta Nottingham, og de formåede at drive smil frem på læberne og en taktfast vrikken med hovederne. Nu kommer de så tilbage til Danmark, i lidt bedre sendetid, og i mere intime rammer.

Efter eget udsagn spiller Sleaford Mods ”electronic munt minimalist punk-hop for the working class and under”. Det rammer glimrende med deres snotpunkede attitude og lo-fi setup. Deres trøstesløse, næsten tragikomiske socialrealistiske overleveringer omhandler besøg i jobcentret, benhårde tømmermænd og generel social ulighed. Sceneshowet er minimalt og alligevel fandenivoldsk. Andrew Fearn styrer de primitive og punkede beats på laptop (med en øl i hånden, som det gehører sig), mens Jason Williamson med rasende iver spytter og bander uretfærdigheder ud i én lang form for stream-of-consciousness, med selvironisk føling med sit musikalske fortællerhjerte, som måske ligger slående tæt på hverdagen. Med det har de opnået enorm succes og spiller udsolgte shows verden over.

Sleaford Mods brød for alvor igennem med albummet ’Key Markets’ i 2015, der ramte toplisterne, plantede dem på Rough Trade Records i 2016 og har sendt duoen på omfattende tourné. Nu er turen kommet til Loppen, og det bliver uden tvivl en aften, vi sent vil glemme!

”Two scowling men from the Nottingham area, making aggro punk poetry that sounds like the bastard child of John Cooper Clarke’s Beasley Street grown up on hard knocks, rave culture and the Wu-Tang Clan.” - FACT

“Something potent, original and unique.” - The Telegraph

“A poetic blast of classic rage” - The Times

“A disgustingly brilliant moment.” - NME

 

+ Support Mark Wynn (info TBA)

NY INFO: Koncerten rykkes til den Grå Hal.
Det var med stor begejstring, at københavnske koncertgængere tog imod nyheden om at de engelske minimalistiske punk-hoppere Sleaford Mods gav koncert på Loppen. Koncerten blev udsolgt på mindre end to uger, og mange fans har efterspurgt billetter efterfølgende. Det ønske kan vi nu opfylde, da koncerten rykkes ind i Loppens baghave, Den Grå Hal.

Datoen er fortsat den 6. maj. Billetten kan stadig købes via siden her.

Koncerten er en co-produktion mellem smash!bang!pow! og Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 06. maj 2017
Add to Calendar