FREDAG 05. MAJ 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

SPLASHH(AU)

MOON MOUNTAIN

Loppen & Smash!Bang!Pow! Præsenterer Splashh 
Støjsynth-rockerne Splashh udgiver nyt album og tager på turné. Fredag d. 5. maj lægger de vejen forbi Loppen.

Splashh blev dannet i London i 2012 af vennerne Sasha Carlson (guitar og vokal) og Toto Vivian (guitar og synth), der har lavet musik sammen, siden de var teenagere i Australien. Siden er Tom Beal (bass) og Jaie Gonzales (keyboard og synth) blevet tilføjet. Gruppens andet album, Waiting A Lifetime, udkommer d. 14. april og er produceret af Nicolas Vernhes (The War On Drugs, Deerhunter, Animal Collective, Dirty Projecters). 

Bandets debutalbum fra 2013, Comfort, der blandede garagerockede riffs med støjrockede klangflader, høstede roser fra bl.a. NME, BBC, The Guardian og Drowned In Sound. 

 

 upport Moon Mountain

Moon Mountain er en eksperimenterende rockkvartet, der udforsker den psykedeliske og støjende rock og tilsætter en god portion ørekælende popmelodier. Bandet opererer i et meget specielt og mystisk lydunivers, der byder på både behagelige og farlige opdagelser, dramatik og intensitet. Med Mona Selmas stærke vokalfigur i front samt solide bas- og guitarriffs placeret i et dystert og drømmende elektronisk univers - er der lagt op til en intim og samtidig eksplosiv affære.

Entre: 70,-

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 05. maj 2017
Add to Calendar