TORSDAG 23. MAJ 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 100KR

STRAND OF OAKS(US)

smash!bang!pow! og Loppen præsenterer: Strand of Oaks (US)

OBS! Billetter sættes til salg fredag d. 8. februar kl. 12.00.

Det amerikanske folk-rockprojekt Strand of Oaks lægger sig musikalsk set et sted mellem Springsteens store armbevægelser og den introverte indierock fra The War On Drugs. Torsdag d. 23. maj gæster han Loppen med det nye album, Eraserland, hvor det første udspil, "Weird Ways", tegner rigtigt godt for, hvad vi har i vente.

Det er næsten som om, at hele Timothy Showalters karriere har ført til dette øjeblik - et øjeblik der næsten ikke var blevet til noget. Efter at have udgivet seks album som Strand of Oaks følte Showalter sig nedslidt og var tæt på at lade guitaren hænge på væggen. Skæbnen ville bare noget andet. De fire medlemmer af My Mortning Jacket, Carl Broemel, Bo Koster, Tom Blankenship og Patrick Hallahan, insisterede nemlig på at få Showalter fløjet til Louisville, hvor de sammen med produceren Kevin Ratterman har givet Strand of Oaks nyt liv og ny musikalsk magi. 

Eraserland byder på en række medrivende sange, hvor de exceptionelle musikere fra My Morning Jacket tydeligvis har vækket Showalters passion for at lave musik til live igen, hvilket har tilført sangene en enestående åbenhed og følsomhed. Pladen formår at kanalisere det fulde spektrum af Strand of Oaks bagkatalog, og byder således på både upbeat og frodige hymner og klaverbaserede ballader spækket med Showalters mest smitsomme melodier nogensinde. 

Sidste gang Strand of Oaks gæstede København var på Ideal Bar i 2014, hvor Ekstrabladets Henrik Queitsch var på pletten og skrev flotte ord om Showalter:

"... live er han nærmest en naturkraft af overskud, nærvær og taknemmelighed."

Vi glæder os til at blive tryllebundet af Strand og Oaks overvældende musikalitet og tilstedevær torsdag d. 23. maj på Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 23. maj 2019
Add to Calendar