LØRDAG 31. JAN 2015 - KL 21.00
ENTRÉ: 55KR

STREAM CITY - RELEASE

HÉRÖ

Entré: 55kr // Entré + debutalbum: 95kr.

STREAM CITY er et af de mest særprægede og originale bands på den danske rockscene. Bandet, der har sin oprindelse på Bornholmsk grund har imponeret publikum samt anmeldere med uhæmmet kreativitet og frembrusende scenetække. Med deres teatralske og energiske live-fremtræden har Stream City fyldt spillesteder op i takt med, at deres musikalske kaos-landskab har spredt sig som en steppebrand i den danske undergrund. ”Månedens Demo” i GAFFA, ”Årets Rock Act” ved Underground Music Awards og et hav af verdensomspændende anmeldelser, der hylder de to EP’er ”Hello Gravity” og ”Welcome Paramnesia” er en håndfuld af den anerkendelse, som er fulgt med kvartettens kvalitet og potentiale. Nu er bandet for alvor klar til at træde i karakter med deres debutplade HOAX. Albumtitlen refererer til et gennemgående tema for sangene, der alle på en eller anden måde omhandler bedrageri, indbildning, rutiner og accept af noget, der i sidste ende bør forkastes.

Der er ingen tvivl om, at Stream Citys rødder er at finde i punk-musikkens nerve og DIY-miljøets ånd. Hele debutalbummet er indspillet og produceret af bandet selv, og det er en vigtig del af bandets tilgang til livet. De har haft selvstændigheden og modet til at gå deres helt egen vej mod at skabe et originalt og gennemført musikalsk udtryk, der er melodisk, energisk og gøglet. Deres kompositioner er en frygtløs blanding af dragende violiner, flabede guitarriffs, overlegne basgange og komplekst trommespil. Det lyriske univers består af skæve og samfundsobserverende tankestrømme, der søger at prikke til lytterens standpunkter og invitere til analyse og refleksion. Teksterne er viklet ind i fortællinger, der alle indeholder hovedpersoner, som kæmper en indædt kamp imod større eller mindre sorte huller i deres liv. Samtidig handler teksterne om, hvor meget vi som mennesker påvirker hinanden og i større eller mindre grad kontrollerer hverandres selvopfattelse.

Stream Citys musik er en velment reminder om at den virkelighed, vi oplever som endegyldig kun er vores egen perception af omgivelserne, og at vi derfor bør reflektere mere over den. Der bliver ikke viftet med store politiske visioner, men fascinationen af og morskaben i at vende øjensynligt statiske størrelser på hovedet og se, hvad man kan få dem til at ligne bærer uomtvisteligt denne plade.

 

HÉRÖ 

HÉRÖ udforsker sammensmeltningen af divergerende stilarter og skaber, med en non-vocal fusion af melodiske, interessante og udfordrende musiske genre, en knald dynamisk oplevelse der, med afsæt i mange af verdens hjørner, leder tankerne hen på en futuristisk udgave af 70′ernes Buki Yamaz i et bud på future world music. Målet er at favne musikverdens alsidighed tæt sammenvævet med velplaceret humor og rustetik. Det vigtigste for HÉRÖ er, at der ingen regler eller begrænsninger er, når der eksperimenteres med genrerskift og idémix for at give publikum den absolut bedste lytte og danseoplevelse.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 31. jan 2015
Add to Calendar