ONSDAG 10. JUL 2019 - KL 21.00
UDSOLGT

SUDAN ARCHIVES(US)

UDSOLGT!

OBS. Koncerten er udsolgt!

For English: https://www.facebook.com/events/2320386751326543/

Sudan Archives (US, Stones Throw Records) er skabt af vokalisten, violinisten og sangskriveren Brittney Denise Parks. Den 25-årige autodidakte musiker trækker inspiration fra så forskellige kilder som sudanesisk folkemusik, moderne R&B med tunge hiphop-beats samt de mere eksperimenterende dele af den elektroniske scene.

Parks er vokset op i Cincinnati. Her startede hun med at lære sig selv at spille violin efter gehør allerede i tiårsalderen. Men det var først senere, da hun opdagede den karakteristiske nordøstafrikanske spillestil, som regionens violinister anvender, at for alvor fik øjnene op for de kunstneriske muligheder der lå gemt i instrumentet.

Som 19-årig flyttede hun til Los Angeles for at studere musikteknologi. Det var her hun fik ideen til sin unikke fusion mellem de traditionelle nordafrikanske violintoner og en mere kontemporær elektronisk produktion. Sudan Archives var en realitet. Kort tid efter landede Parks en pladekontrakt med det feterede pladeselskab Stones Throw (J Dilla, Madlib, Madvillain m.fl).

I 2017 debuterede Sudan Archives med sin selvbetitlede EP, der høstede lovprisende ord i toneangivende medier som Pitchfork og New York Times. Den 10. juli 2019 gæster hun Loppen og Copenhagen Jazz Festival som en del af en ny koncertrække med progressive musikere og producere.

Copenhagen Jazz Festival 2019 finder sted den 5.-14. juli på 120 venues. Læs mere på www.jazz.dk

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 10. jul 2019
Add to Calendar