LØRDAG 19. AUG 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

SWING

DIE ABRISSBIRNEN(DE)

DJ JOHN BERCHTOLD

Kridt dine dansesko og kom på Loppen den 19. august, du vil helt sikkert kunne lære et par nye trin!

Die Blaue Stunde kommer til København, en danseklub fra Berlin med et bredt musikalsk fokus: New Orleans- og traditionel jazz, gospel, folk, country, bluegrass, western swing, rythm 'n' blues og tidlig rock 'n roll.

Anna Porzelt fra bandet Die Abrissbirnen vil undervise i det swingende dansetrin i starten af aftenen, så du skal bare møde op, og så bliver hele pakken serveret for dig med de sprødeste rytmer og de frækkeste moves!

Kom også selvom du ikke har en dansepartner, der skal helt sikkert nok være så det passer, og der byttes helst partner ofte, mand/dame betyder ikke noget.

Efter liveoptræden fra Die Abrissbirnen kommer John Berchtold og spiller plader.

John har vendt plader i snart 15 år. Han spiller udelukkende original vinyl, primært singler. Han har spillet de fleste sjove steder i Danmark, og han spiller jævnligt i udlandet. Desuden booker han på mesteren&lærlingen som specialiserer sig 50'er til 70'er musik på vinyl, er med til at arrangere klubaftener som Double Barrelled Soul og sidst men ikke mindst er han med til at arrangere Københavns første Soul Weekender 24.-27. August. Genremæssigt er det primært Rhythm&Blues, men Northern Soul, Garage, Ska/Rocksteady, Blues, Jump Blues, Doo-wop er også genrer han bevæger sig ud i.

I aftens anledning vil han primært spille Rhythm&Blues og Jump Blues!

Vi ses til en varm omgang swing på Loppen

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 19. aug 2017
Add to Calendar