TORSDAG 13. MAJ 2021 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 100KR

TEARS

Det vakte selvsagt opmærksomhed, da en ung Jeppe Grønbæk Andersen begyndte at husere i Aarhus' undergrundsmiljø under pseudonymet Tears. Til maj gæster den karismatiske frontmand Loppen med det fandenivoldske debutalbum Binging, Bragging, Bitching i bagagen.

Siden 2015 har Jeppe Grønbæk Andersen indspillet og udgivet musik under navnet Tears. De første sange fandt deres form på et Casio-keyboard tilsat tør trommemaskine, men Tears har skiftet udtryk flere gange og er i dag et gedigent rockband. Det gennemgående i Tears er Jeppe Grønbæk Andersens tidløse melodier og fængende omkvæd.

Fredag d. 12. marts 2021 udkom Tears første reelle album Binging, Bragging, Bitching på Part Time Records. Her tager Grønbæk Andersen udgangspunkt i livets op og særligt nedture, hvor musikkens persona fortæller historier fra et dynd af druk og sorg. Pladen er et ærligt, kraftfuld og fængende rockalbum, som af anmelder Lars Knudsen beskriver således:

”Binging, Bragging, Bitching er både fandenivoldsk, selvironisk og gennemført fedt. Og på albummets afsluttende titelnummer, giver Grønbæk det sidste han har i sig, på et nummer han selv kalder et punktum på en tilværelse fuld af druk, sorg og selvmedlidenhed” - Side 33 (5,5/6)

Sammen med en række andre bands fra Part Time-familien har Tears gæstet Loppen to gange, men torsdag d. 13. maj er Loppen reserveret udelukkende til Grønbæk Andersen og hans udødelige rockhymner.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 13. maj 2021
Add to Calendar