SØNDAG 16. DEC 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

TOBY DRIVER(US)

SUPPORT: DEL JUDAS(US)

Toby Driver er bedst kendt som frontmand for det produktive eksperimentelle band, Kayo Dot (ex-maudlin of the Well). De sidste to årtier har han mesterligt udforsket grænseløsheden i ​​musik, fra underlige udgaver af metal til smuk post-rock, over udtrippet 70'er-fusion og videre ud i eksperimenternes grænseløse univers. Han har arbejdet med en række progressive kunstnere, så som Trey Spruance (Secret Chiefs 3), John Zorn, G. Stuart Dahlquist (Burning Witch, Asva), Jeremiah Cymerman, Mario Diaz de Leon, Gyan Riley og mange flere gennem årene.

Hans musik optrådte som en del af kunstneren Peter Hopkins Miller's installation ”Stained Glass” i 2017-udgaven af ​​Venedig Biennalen. Og mens de fleste musikere lægger identitet i at være noget bestemt med hensyn til stil, er Driver modsat optaget af det identitetsløse og konstant søgende udtryk. Som soloartist, på guitar, tastatur og vokal, udforsker Driver mørk, stram neo-folk med en subtil progressiv og foruroligende kant. Toby Driver er inspireret af bands som Grouper, Talk Talk, Current 93 etc., men hans eget sammensatte udtryk er fuldkomment unikt.

 

Del Judas er det formørkede Americana-projekt fra komponisten Charlie Schmid, der også er tidligere trommeslager i post-metalbandet, Tombs. Del Judas er urolig rumklang og tordnende rytmer, der rusker i dig og fjerner støvet fra dine støvler. Melankolske melodier møder 80'er hard-pop, og dykker ned i det mørke dyb i udkanten af byen.

"Del Judas brings the sounds of Bauhaus and the Cure down American back roads to emerge with sounds that are hair-raising and heart-stirring." - Pop Matters

Musikken er af en art, der overskrider kendte grænser og appellerer til den mørke romantik i os alle sammen. Gennem aliasset Del Judas fremmaner Charlie Schmid elementer fra Chis Isaak, Echo and the Bunnymen, Waylon Jennings og lyden af ørkenen til at skabe deres soniske grimoire.

Oplev to progressive kunstnere i fuld udfoldelse når Toby Driver og Del Judas rammer Loppen den 16. december!

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 16. dec 2018
Add to Calendar