SØNDAG 16. DEC 2018 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 80KR

TOBY DRIVER(US)

TOBY DRIVER er bedst kendt som frontmand for det produktive eksperimentelle band, Kayo Dot (ex-maudlin of the Well). De sidste to årtier har han mesterligt udforsket grænseløsheden i ​​musik, fra underlige udgaver af metal til smuk post-rock, over udtrippet 70'er-fusion og videre ud i eksperimenternes grænseløse univers. Han har arbejdet med en række progressive kunstnere, så som Trey Spruance (Secret Chiefs 3), John Zorn, G. Stuart Dahlquist (Burning Witch, Asva), Jeremiah Cymerman, Mario Diaz de Leon, Gyan Riley og mange flere gennem årene.

Hans musik optrådte som en del af kunstneren Peter Hopkins Miller's installation ”Stained Glass” i 2017-udgaven af ​​Venedig Biennalen. Og mens de fleste musikere lægger identitet i at være noget bestemt med hensyn til stil, er Driver modsat optaget af det identitetsløse og konstant søgende udtryk.
Som soloartist, på guitar, tastatur og vokal, udforsker Driver mørk, stram neofolk med en subtil progressiv og foruroligende kant. Toby Driver er inspireret af bands som Grouper, Talk Talk, Current 93 etc.

Oplev en progressiv kunstner i fuld udfoldelse når Toby Driver rammer Loppen den 16. december

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 16. dec 2018
Add to Calendar