FREDAG 06. SEP 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

TRYPICAL CUMBIA(DK)

Den 6. september tages du med på en rejse dybt ind i Amazonas regnskov, op til Andesbjergene, ned til den caribiske kyst og over Atlanterhavet, når det 7 mand store orkester Trypical Cumbia sender et musikalsk energiudslip ud på Loppen.

Kender du ikke til Trypical Cumbia, er det på at tide, at du lærer dem at kende. Gruppen er kendt for at spille den meget dansevenlige og populære musikgenre, cumbia, som udspringer fra den caribiske del af Colombia, men som har udviklet sig til en af de absolut mest populære musikstilarter i alle de spansktalende lande i Latinamerika. Med gruppens sprudlende mix af sange fra Colombia, Chile, Nicaragua, Peru og Brasilien, er de uden tvivl et af de mest populære live latinbands i Skandinavien lige nu. 

Bandet der tæller 7 bandmedlemmer fra Colombia, Chile og Danmark, leverer med garanti en uforglemmelig musikalsk oplevelse og en ægte latinparty-stemning, når de optræder live. Det fik publikum blandt andet at se, da septetten sidste år sendte smittende lidenskab og varme vibes ud blandt de forårsfrysende publikummer til P8 Jazz Alive 2018 sammen med DR Big Band.

Vi ser frem til at lade Trypical Cumbias medrivende latinrytmer fylde Loppens lokaler og slutte sommeren af på den absolut bedste måde, vi kan komme i tanke om! Køb jeres billetter til latinfesten på Tikkio nu.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 06. sep 2019
Add to Calendar