FREDAG 31. AUG 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 50KR

TWO TRICK PONY

RELEASEFEST

+ THE MANY WORLDS INTERPRETATIONS

Two Trick Pony & Friends - Release Party
Den anmelderroste ponykvartet er efter aaaalt for lang tid i stalden ude med nyt musik, og det skal fejres med den eneste liveoptræden i år!
Fredag d. 31. august slippes ponyerne fri og en spritny mini-EP på 7#, skarpt skåret vinyl, fejres ved stort releaseparty på byens bedste scene, Loppen.

Two Trick Pony medbringer 90’er-rockerne med de gode melodier ”The Many World Interpretations” og DJ Mette J tøjler de vilde rocktunes hele aftenen igennem.

Der er gratis øl til de første!
Forvent 90’er-vibes, forever teen spirit og støj på guitarerne – 50 kr i døren og fed vinyl i merchboden!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Two Trick Pony
Two Trick Pony spiller støjpop med kant og iørefaldende melodier. Kvadrillen er centreret omkring tre kvindelige frontfigurer i svævende harmonier, der rejser sig over de rasende guitarer. Kvadrillen galoperer derudaf siden debut-EP’en i 2012 og har undervejs i ridtet imponeret MTV-ikonet Ray Cokes og begejstret en bred skare af musikanmeldere med debutpladen ”The Horses are Coming” fra 2014.
Nu slipper ponyerne en ny 7# vinyl løs, efter et par år i vinterhi. Det er atmosfærisk, flerstemmig pop med rocksmadder på guitarerne, det er catchy, det er tre pony tricks uden match i det danske musikliv.
Kan du lide The Raveonettes, kan du lide Blonde Redhead og er en sucker for 60’er-pop blandet med nutidsrock, så kan du nok godt lide Two Trick Pony!

The Many Worlds Interpretations
The Many Worlds Interpretations er en københavnerbaseret trio, som spiller rock i en traditionel opsætning bestående af guitar, bas og trommer. Musikken trækker på 90’er-garage og slackerrock. Bandet spiller med ærligt udtryk, og der er fokus på teksten og den enkle melodi.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 31. aug 2018
Add to Calendar