TORSDAG 12. OKT 2017 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 125KR

UNSANE(US)

New York City’s Unsane var i slutningen af 80’erne med til at bane vejen for en mere aggressiv og mindre studeret version af støj-rock, en som blandede lyden af The Swans, Einsturzende Neubauten og Sonic Youth med et betydelig mere direkte og hardcore idiom.

Alt i mens Unsane grundlagde den formel som senere støjrock-bands ville følge, skar de igennem undergrundscenen og skabte et kultlignende følge verden over. Power-trioen blev dengang, båret af en hamrende og konstant pressende rytme sektion, en legende rytmisk Telecaster, og en vokal der mest kan sammenlignes med en motorsav der skærer igennem en stålplade. Støjende og forførende!

Original-opsætningen i bandet bestod af Chris Spencer (guitar og Vokal), Pete Shore (bas), and Charles Ondras (trommer), men Charles Ondras døde uheldigvis af en overdosis i 1992 og to år senere skiftede de bassisten Pete Shore ud. Siden da, i over tyve år nu, har bandet bestået af Chris Spencer, stadig på vokal og guitar, David Curran på bas og vokal og Vincent Signorelli på trommer. Trioen ændrede deres lyd med pladen Scarrered i 95’er og åbnede dermed for en mere rockorienteret men stadg yderst hardcore sound, som banede vejen for en utilsigtet mere kommerciel succes, for det ellers uregerlige band.

Unsane har været aktive med både plader og på livescenen siden bandets fødsel i slut 80erne, og er nu snart aktuelle med deres nye plade ”Sterilize”, som udkommer i september 2017.

Vi er stolte over at kunne præsentere støjrock pioneererne Unsane på Loppen d 12. oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 12. okt 2017
Add to Calendar