TORSDAG 31. AUG 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 30KR

UPCOMING SUMMER SELECTION

MAGNUS TEMPLES

MANILA

NEON PRIEST

MAGNUS TEMPLES

For tre år siden tog Magnus Tempels sin guitar i hånden og gav sig i kast med at spille på Københavns og andre europæiske storbyers gader og stræder. Efter utallige timer på gaden, med sang og guitarspil - i selskab med andre gademusikanter fra verden over, har Magnus Tempels nu taget sine egne kompositioner med ind i varmen. På denne aften vil Magnus Tempels debutere med fuldt band med inspiration fra bla. Tina Dickow, Thomas Dybdahl og Jeff Buckley. Kom med ind i varmen når Magnus Tempels præsenterer sine personlige tekster - nu med fuldt band.

 

MANILA

Manila er et band fra København som blev grundlagt i 2016. Siden dannelsen har de eksperimenteret med elementer fra mange forskellige genrer, og har fundet en fælles interesse i de tight, groovy elementer fra fra 70’ernes motown scene. Dette, blandet sammen med en kølig, hårdtslående og stilet tilgang til den nye danske synthpop, munder ud i en potent lydbølge af underdelinger, lækre detaljer og catchy omkvæd, der tager dig alle de rigtige steder hen.
Sekstetten har efter 3 succesfulde singler og en række fyldte koncerter på Københavns undergrundsscener samt enkelte festivaler, opnået både spilletid på P3 og P6, samt vundet Karrierekanonens ‘Ugens Kanon’, og er således på støt kurs mod toppen. Denne aften bliver - med en række nye numre - en forsmag på, hvad fremtiden har i vente af bandet.

 

NEON PRIEST

En fælles interesse for pop og gennemblødte synthesizere bragte de fire drenge fra København sammen. Neonskær og discokugle udgør rammerne for deres øvelokale, hvorfor musikken tydeligt bærer præg af den nostalgiske 80'er vibe.Over sommeren har de været i studiet med producer, Aske Bode, der bl.a. står bag kunstnere som Shy shy shy og Eclectric Moniker. Her har de arbejdet på deres debutudgivelse.Efter at have spillet en fyldt debutkoncert er bandet klar til at indtage Loppen med deres autentiske 80'er inspirerede pop i en eksplosiv cocktail med kontemporær elektronisk musik. De fire præster sender lytteren til discohøjmesse i neonskær.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 31. aug 2017
Add to Calendar