LØRDAG 21. APR 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

THE VAN

ELECTRIC ELEPHANTS

THE CLEVER LEATHERS

Steffen Westmark, Allan Villadsen, Søren Christensen og Per Jørgensen, bedre kendt som The Blue Van, har med deres nye projekt The Van søgt tilbage til udgangspunktet, hvor fire knægte i deres bedste alder, laver spontan musik sammen i øveren og får den ned på bånd med det samme. Det har været nødvendigt for bandet på et personligt plan at skabe en ny platform til denne mere umiddelbare skabelsesproces, og det er der kommet The Van ud af.

Første singleudspil hedder “P.O.P.” (Pool of Perception) udkom på Iceberg Records fredag d 27. oktober og deres nye single "Rose of Jericho" har allerede opnået rotation på P6 Beat trods nummerets varighed på 6½ minut. Glæd jer til en portion kvalitetsrock udført med tonsvis af spilleglæde, når The Van vælter ud af varevognen på ny!
 
Support: Electric Elephants & The Clever Leathers

Electric Elephants har med rødder i nyere stonerrock som Turn Me On Deadman og Kyuss, og en intuitiv forståelse af magien i klassiske bands som Black Sabbath, Pink Floyd, og Frank Zappa, skruet deres helt eget udtryk sammen, hvor den kreative opfindsomhed er grænseløs i ord, lyd og billeder. Det er elektrisk, det er elefantastisk, det er nerven af beskidt og innovativ rock'n'roll!

The Clever Leathers er et fire personers band med engelske, østrigske og danske rødder. De to engelske sangskrivere giver bandet en rå britrock attitude, der på fornemste vis komplimenteres af bluesede guitar riffs og fængende omkvæd! 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 21. apr 2018
Add to Calendar