ONSDAG 20. SEP 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 115KR

VANISHING TWIN(US)

CATCH THE BREEZE

 

Vanishing twin fik sit navn efter bandet tidligere havde udgivet en række konceptuelle kassetter under navnet Orlando. Bandets grundlægger, Cathy Lucas, opkaldte bandet efter den tvillingesøster hun skulle have haft, men som blev absorberet i livmoderen da de begge stadig kun var små klynger af celler.

Vanishing Twins gik i 2015 i studiet og lavede deres hidtil mest udforskende plade, et lydunivers som parrer skæv engelsk pop med en pallet af orkestrale lyde.

Den 20. september spiller de på Loppen!

Support: Catch The Breeze

Catch The Breeze tæller medlemmer fra "Mixtune For Cully" og det hedengangne indie-band "Yellowish" der rumsterede på den danske scene i 0’erne. I 2014 blev beslutningen taget om at lege videre musikalsk i trio-format, og de tre har under navnet "Catch The Breeze" udgivet en EP i Danmark og Tyskland med en lang række koncert til følge.
I Catch The Breeze dyrkes det smukke og det mørke i et sfærisk støjende univers. Det er som om kulde og varme mødes når Catch The Breeze udfolder sine vinger med kontrol og rolighed som en ørn der spejder efter sit bytte. På overfladen gennemstrømmes musikken af en let og luftig atmosfære, der ulmer organisk indtil musikken tager til i vindstyrke på en diskret og effektiv måde.
Bandet har netop afsluttet indspilningerne af deres debutalbum i Tape Town studiet i Aarhus. Udgivelses dato er endnu ikke fastsat

 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 20. sep 2017
Add to Calendar