FREDAG 21. SEP 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

VERDENS SIDSTE IDÉ

THE GRENADINES (AKUSTISK)

Verdens Sidste Idé
Verdens Sidste Idé markerer sig i øjeblikket som en ny, original stemme på den dansksprogede rockscene.
GAFFA kalder bandets univers "opfindsomt" og "glimtende lyst og humoristisk". Bandets seneste single overbeviste bladets skribent, som skrev: "Det er organisk og originalt og minder ikke om meget på den danske musikscene lige nu".
Verdens Sidste Idé præsenterer lytteren for et spraglet univers med tekster, der ikke er bange for at gå i dybden, men heller ikke mister letheden og humoren. Samtidig er der liv og fremdrift i musikken med både blæsere, synth, trommer, bas og guitar og ikke mindst en medrivende scene-energi.
Bandet debuterede på SPOT Festival tidligere i år, så hvis du vil være en af de første til at opleve et navn på vej op i Danmark, har du chancen, når de besøger Loppen den 21. september. 
 

The Grenadines                            

The Grenadines er ærlig, autentisk og uhøjtideligt. Bandet finder deres inspiration i fortidens store amerikanske folkhelte, og d. 16. november 2018 er de klar med deres andet album. Først single “Brighter Days” har allerede fået massiv airplay på P4. Noget utraditionelt består The Grenadines af fem sangskrivere og to forsangere, hvilket giver bandet et ærligt og varieret udtryk. Live bliver man trukket ind i musikken af The Grenadines store tilstedeværelse og musikalske legesyge, når de bytter rundt mellem bas, guitar, banjo og lapsteel bandmedlemmerne i mellem.

Bandet startede tilbage i 2014, som et eksperiment. Dengang var der to dogmer. Sig ikke nej til idéer, og lad indspilning og sangskrivning ske hurtigt og umiddelbart. Det resulterede i debutalbummet ​The Grenadines ​fra 2015, som blev skrevet og indspillet på blot 20 dage. Albummet blev blev modtaget flot af kritikere, og fem sange fra debuten blev spillet på DR’s radiokanaler.

Nu har de lagt dogmerne bag sig, og arbejder i dybden med sang- og tekstskrivningen, og eksperimenterer med indspilningen til den helt rigtige sound er der. Det har resulteret i en mere forfinet og moden lys, som kan høres på bandets nyeste album, samt live. The Grenadines består af Laurits Emanuel (Fremtidsminder), Kasper Ejlerskov Leonhardt (Tidl. Wangel), Morten Fillipsen (In Memoirs), Kasper Daugaard(tidl. Lukas Graham) og Dennis Debannic (The Attic Sleepers).

                   

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 21. sep 2018
Add to Calendar