FREDAG 29. MAR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

VILDE GRÆS(DK)

TJ(DK)

"Jeg ved ikk’ med i morgen/Om nogen regner med den/Jeg gør som Solen for oven/Jeg går ned igen", skråler Morten Aron Larsen, bedre kendt fra Spids Nøgenhat, på hans nye projekt Vilde Græs. Med syrede kompositioner og dansksprogede lyrik forener bandet en tilbagelænet countrystil med elementer fra syrerocken, som er pokkers medrivende. Oplev det selv, når bandet indtager Loppens scene den 29. marts.

Med Vilde Græs har Morten Aron Larsen fra Spids Nøgenhat samlet et nyt elektrisk band. Musikken er folkrock og alternativ country med danske tekster, tilsat punk og støvet ørkenblues med psykedeliske elementer. En skramlet og blandet affære, hvor musikken vokser, som den vil. Lige som vildt græs.

Vilde Græs har en forkærlighed for 60’erne og 70’ernes amerikanske West Coast rock. Bands som Byrds, Flying Burrito Brothers, Grateful Dead, Quicksilver Messenger Service og sangskrivere som Neil Young, Gene Clark og Bob Dylan er de umiddelbare referencer.

Vilde Græs startede i oktober 2016. Alle medlemmer i bandet har været aktive i det alternative undergrunds musikmiljø i mange år og tæller medlemmer fra Spids Nøgenhat, On Trial, Quiet Spring, Polyfeen, Kolos, æmæx, Peril Dance, Aron & the Black Beacon Orkestra, Kama Loka – og et hav af obskure og mere kortvarige konstellationer.

 

TJ

TJ er bladt Danmarks mest lovende singer-songwritere, der med sine ørefængende melodier og fløjlsbløde stemme garanterer en intens, men dog afslappende rejse, ind i hans melankolske musikunivers om kærlighed og solskin. Denne københavnske troubadour trækker tråde til bl.a. Kurt Vile og Blitzen Trapper, og er med sin neo-indie stil derfor et perfekt soundtrack til alle dagdrømmere og romantikkere. Han er bestemt værd at opleve.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 29. mar 2019
Add to Calendar