TORSDAG 13. JUN 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

VIRGIN SUICIDE(DK)

PLEASURE RAFT(DK)

JORGE ELBRECHT(CR)

OBS. KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST. BILLETTER REFUNDERES GENNEM TIKKIO.

Virgin Suicide har netop lagt sidste hånd på mix af deres nye EP, der udkommer i juni. I den forbindelse drager den alternative rock-kvintet på landevejen og spiller deres EP releaseshow på Loppen d. 13. juni. 

Med to fuldlængde albums bag sig fra 2015 og 2017 er danske Virgin Suicide nu klar med ny EP. Som på debutalbummet har bandet igen slået pjalterne sammen med Psyched Up Janis’ og The Raveonettes egen Sune Rose Wagner som producer og mixer.

På den nye EP kan man høre at band såvel som producer har udviklet sig gennem årene. Samarbejdet har udviklet sig til en fuldfed, sprællevende og vovet sound, som bandet netop har fremvist på den nye single Plastic Chair, der bærer alle de signaturer, som Virgin Suicide er blevet kendt for gennem årene; melodisk tæft, stærke temposkift, jangleguitar og de store omkvæd.

Virgin Suicide betegner selv deres lyd som 'dark romantic' og nævner shoegaze-pionerer som My Bloody Valentine og Slowdive samt Suede-albummet 'Dog Man Star' blandt inspirationskilderne. Om de har referencerne i orden kan du selv tjekke ud, når det fem mand store band inviterer til releasekoncert på Loppen.

Pleasure Raft
Som support har bandet inviteret Pleasure Raft, som er x-The Attic Sleepers forsanger Mathias Barfods nye soloprojekt. Pleasure Raft byder på drømmende guitarindie og fører ånden fra Attic Sleepers videre i en mere tempofyldt og udadvendt udgave. Første single Charisma er ude nu på alle digitale platforme.

Jorge Elbrecht
Kender du ikke Jorge Elbrecht endnu, er det på tide, at du lærer sangeren, produceren og multiinstrumentalisten fra Costa Rica at kende. Efter at have produceret album for bl.a. Ariel Pink, Wild Nothing, Gang Gang Dance og Sky Ferreira, ramte han sidste år gaden med soloalbummet ’Here Lies’, hvilket udløste hyldest hos blandt andre Stereogum, som skrev at Elbrecht “has had a hand in creating some of the most beautiful, forward-thinking music to infiltrate the world of contemporary indie rock”.

Elbrecht er en mand med mange musikalske masker, og senest har vi lært hans synthpop og R&B-inspirerede projekt, REMYNYS, at kende med singlen ’Only Gonna Break Your Heart’. Vær forberedt på en performance lidt udover det sædvanlige, når du lærer Jorge Elbrecht lidt bedre at kende til juni.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 13. jun 2019
Add to Calendar