TORSDAG 13. JUN 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

VIRGIN SUICIDE(DK)

PLEASURE RAFT(DK)

Virgin Suicide har netop lagt sidste hånd på mix af deres nye EP, der udkommer i juni. I den forbindelse drager den alternative rock-kvintet på landevejen og spiller deres EP releaseshow på Loppen d. 13. juni. 

Med to fuldlængde albums bag sig fra 2015 og 2017 er danske Virgin Suicide nu klar med ny EP. Som på debutalbummet har bandet igen slået pjalterne sammen med Psyched Up Janis’ og The Raveonettes egen Sune Rose Wagner som producer og mixer.

På den nye EP kan man høre at band såvel som producer har udviklet sig gennem årene. Samarbejdet har udviklet sig til en fuldfed, sprællevende og vovet sound, som bandet netop har fremvist på den nye single Plastic Chair, der bærer alle de signaturer, som Virgin Suicide er blevet kendt for gennem årene; melodisk tæft, stærke temposkift, jangleguitar og de store omkvæd.

Virgin Suicide betegner selv deres lyd som 'dark romantic' og nævner shoegaze-pionerer som My Bloody Valentine og Slowdive samt Suede-albummet 'Dog Man Star' blandt inspirationskilderne. Om de har referencerne i orden kan du selv tjekke ud, når det fem mand store band inviterer til releasekoncert på Loppen.

Pleasure Raft
Som support har bandet inviteret Pleasure Raft, som er x-The Attic Sleepers forsanger Mathias Barfods nye soloprojekt. Pleasure Raft byder på drømmende guitarindie og fører ånden fra Attic Sleepers videre i en mere tempofyldt og udadvendt udgave. Første single Charisma er ude nu på alle digitale platforme.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 13. jun 2019
Add to Calendar