LØRDAG 20. OKT 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 30KR

VOKADIN

RELEASEFEST

SUPPORT: SKINNY VIOLET

Vokadin har det sidste år arbejdet på materiale til deres kommende album "Death & Soft Things" albummet indeholder 12 nye numre og er indspillet i Heyman Studios i maj 2018. Albummet udkommer på vinyl og diverse digitale platforme i oktober.

Siden bandet startede tilbage i 2011 har der været gang i gaden, dette er blevet til flere udgivelser, samt koncerter i Asien, USA og Europa. Bandet har formået at lave en ”karriere” uden om den etablerede musikbranche, og har gjort det hele på den gode gammeldags D.I.Y måde!

"Fusing garage band. Aesthetics with the snottiness and righteous fury of punk, there's a refreshingly contemporary feel to Vokadin's sound too. Replete with fat, throbbing bass lines spiky guitar riffs and a singer whose vocal at times are as impassioned as Rage Against The machine's Zazk De La Rocha at his most FIRE-IN-THE-BELLY-BEST, it's a highly supercharged ball of frantic punk energy that exploads in your face."
- Viva La Rock Magazine (UK)

Support // Skinny Violet

Skinny Violet er en garagerockduo, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem. Musikken er ligefrem, tung og indhyllet i et univers af skrigende guitarer, buldrende trommerytmer og catchy melodier.
Bandet, som består af Amalie Kruse på guitar/vokal og Ulf Hove på trommer, er kendt for deres eksplosive koncerter med 200 km/t. og rå attitude.
Efter en længere pause er Skinny Violet tilbage på livescenen med fornyet råstyrke og man kan glæde sig til en masse ny lyd fra duoen.

Èntreen på 30kr er inkl en gratis øl i baren!
 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 20. okt 2018
Add to Calendar