FREDAG 13. DEC 2019 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 190KR

VON DÜ

Dit, mit og hele Danmarks Von Dü er tilbage og giver en yderst kærkommen koncert på Loppen fredag d. 13. december. Det bliver som altid en udsøgt og festlig fornøjelse at opleve det ni mand høje orkester, så skynd dig at købe din billet til dette brag af en julekoncert!

Von Dü behøver efterhånden ingen introduktion. Med tre albums og utallige koncerter i bagagen, har bandet det seneste årti sat en tyk streg under deres status som en af den danske undergrunds største offentlige hemmeligheder – og med en musikalsk stil der favner langt bredere end den ska og reggae-scene de oprindeligt kom fra.

Efter et par rolige live-sæsoner er bandet nu begyndt at røre på sig igen – gamle idéer støves af og titelforslag til fjerde album prøvesmages. Udgangspunktet er stadigt reggae, sangen er stadig på dansk, bandet er stadigt ni mand og Von Dü prikker stadig gerne til vores allesammens småborgerlige, forsmåede og forargede følelser med en spids kæp. Idéerne til nye projekter vendes ihærdigt og ingen ved, hvad der venter lige om hjørnet.

Med koncerter over hele landet er Danmark blevet bandets hjemmebane, og uden radiospilletid eller særlig kommerciel omtale formår de at tiltrække store folkemængder og kreerer en helt unik stemning til deres koncerter. Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü.

Det er dén særlige og livgivende stemning de bringer med sig når de den 13. december gæster Loppen på Christiania. Von Dü tropper op i sædvanlig topform og ser frem at levere et høj-energisk live-show i selskab med deres trofaste publikum og Loppens intime atmosfære.

Det er altid specielt og aldrig kedeligt at være i fornemt og uhøjtideligt selskab med Von Dü. Vi garanterer en aften med smil på læben og ekstremt løssluppen stemning, så kom og fest med!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 13. dec 2019
Add to Calendar