FREDAG 27. MAR 2020 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 90KR

OF THE WAND & THE MOON (SOLO)

DEN SORTE DØD

Fredag d. 27. marts er der dømt stemningsfuld og stilfærdig dommedagsmusik, når :Of The Wand & The Moon: vender tilbage Loppen efter otte år med en intim solokoncert og support fra Den Sorte Død, der udgøres af de dystre projekter Offermose og Angst.

Som tidligere medlem af Saturnus har Kim Larsen (ikke at forveksle med den afdøde nationalskjald) en glorværdig fortid bag sig på den danske metalscene. Siden 1999 har Larsen dog med jævne mellemrum udsendt en række stemningsfulde album med apokalyptisk neofolk under projektet :Of The Wand & The Moon:.

Den gennemgående baggrundsfarve i musikken er sort, hvor der på tydelig vis trækkes tråde til den gothiske metal-scene. Med fjerlette strøg finder mere lyse nuancer dog hele tiden vej ind i lydbilledet og skaber en nærmest positiv tone midt i al denne nordiske melankoli. Det er mystisk, men på makaber vis også smukt.

Sidst :Of The Wand & The Moon: lagde vejen forbi Loppen, var det i kølvandet på albummet The Lone Descent, der også førte projektet til Roskilde Festival i 2012, og efterfølgende har fået en næsten ikonisk status indenfor neo-folk. Nu vender :Of The Wand & The Moon: endelig tilbage til Loppen til marts, hvor Larsen giver en intim solokoncert med Offermose og Angsts fælles ritual, Den Sorte Død, som support.

Dybt inde i Sveriges mørke skove kastes depressive besværgelser af hjemsøgende toner, der frembringer billeder af underjordiske landskaber og tilsynekomster af uhyggelige ånder.

En ensom silhuet vandrer uendeligt gennem solløse ørkener og ulmende ødemarker. Dybe ekkoer buldre fra fjerne bjerge og frigiver en beskeden sky af stadigt skiftende former. Den ruller hen over landet og sluger alt op i dens vej. Intet kan stoppe Den Sorte Død, så flygt forgæves eller giv dig hen, når ritualet ruller ind over Loppen d. 27. marts.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 27. mar 2020
Add to Calendar