ONSDAG 18. MAR 2020 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

KONCERTEN ER AFLYST!

WEIRD OMEN(FR)

LOST FM RADIO BAND

OBS! Koncerten er desværre aflyst. Billetter vil blive refunderet via Tikkio.

"Primitiv garagerock og en syndflod af trashy hornsuppe, reverb og fuzzzzz" - lige så umuligt, som det er at definere Weird Omens vanvittige rockeskapader, er det umuligt ikke at overgive sig selv til den franske trio, når de slipper galskaben løs på en scene. Til marts er det Loppens tur til at gløde fra deres dæmoniske garage-psych!

Weird Omen udgav debutalbummet Last Train For Love tilbage i 2013, men selv efter udgivelsen af tre LP'er og adskillige singler undgår Weird Omen fortsat at lyde som nogen andre. Du kan ty til bands som Morphine eller James Chance for at finde sammenligninger, men selvom Weird Omen henter inspiration som alle andre bands, er den franske trios musikalske output fuldstændigt unikt.

Deres seneste fuldlængde album Surrealistic Feast udkom i marts sidste år, og har spredt ringe i de internationale farvande længe efter udgivelsen. Flere musikmagasiner har forsøgt at sætte ord på deres begejstring over pladen og Canadiske Spill Magazine skriver f.eks.:

"Surrealistic Feast is a ten-track descent into their inner madness; the band harness hellish energy to send the listener through a swirling nightmarish journey of gothic psych garage rock." - The Spill Magazine

Det bliver skævt, skørt og sandsynligvis én af de mest vanvittige koncertoplevelser, du kan komme i nærheden af, når Weird Omen river Loppen rundt til marts. Så sæt et stort fedt kryds i kalenderen og overgiv dig selv til galskaben!

Support: Lost FM Radio Band
Lost FM Radio Band er en hårdtslående rock‘n’roll-duo fra København, der udgav deres selvbetitlede debut EP i 2018. Bandet består af guitarist og leadvokalist Emil Lund og trommeslager og backingvokalist Mads Bolander. Musikken er inspireret af rock‘n’roll og popmusik fra de senere 1950'ere og tidlige 1960'ere, hvor numrene er centreret omkring catchy melodier drevet frem af distortet guitar og hektisk trommespil.

Det er lyden af en rørforstærker, der er ved at brænde sammen og trommeskind, der er ved at briste. Det bliver energisk, højt og hurtigt, når Lost FM Radio Band leverer en hæsblæsende live-performance på Loppen d. 18. marts med en intensitet, som ethvert punkband ville misunde!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 18. mar 2020
Add to Calendar