FREDAG 11. SEP 2020 - KL 21.00
UDSOLGT

WHISTLER(DK)

TRADER(DK)

Part Time Records har længe haft fingeren på pulsen, hvad angår alternativ rock i både ind- og udland. Fredag d. 11. september inviterer pladeselskabet til dobbeltkoncert med de nye lokale post-punkhelte i Whistler og det spirende rockband Trader fra Aarhus, der udgiver deres debutalbum dagen inden!

Med tråde til både Lower og Marching Church samt en unægtelig forbindelse til rockhistorien fokuserer WHISTLER på simple og umiddelbare kompositioner med melodisk omdrejningspunkt og rytmisk, ekstrovert fremdrift. Whistler er berøringsparat overfor temaer som materiel og metafysisk kollaps og spekulative løsninger på natur-problemet.

Aarhusianske TRADER debuterede med en anmelderrost EP i efteråret 2019 og er nu klar med opfølgeren Social Life, som udkommer d. 10. september via Badstue Rock og Part Time Records.

Bandet indspiller og øver i en ombygget skurvogn ved godsbanen i Aarhus, og det er netop her, at debutalbummet Social Life er blevet til i løbet af vinteren 2019. Udtrykket på albummet er bombastisk og til tider hårdtslående, men stadig med afsæt i tilbagelænet alternativ rock og i et gør-det-selv etos.

Om albummets tekstunivers fortæller forsanger Anders Ahle, at han forsøger at beskrive sociale relationer med alle deres komplikationer, og at sangene er dedikeret til mennesker, han elsker, og scenarier han frygter. Albummet er indspillet af bandet selv og mixet af Neil Robert Young.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 11. sep 2020
Add to Calendar