TORSDAG 21. SEP 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 140KR

WINDHAND(US)

SATANS SATYRS(US)

WINDHAND

WINDHAND er på tour med deres kritikerroste plade Grief’s Infernal Flower, som fik store roser med på vejen af bl.a. NPR, Pitchfork og mange flere, og blev af mange set som et af årets bedste metal-album.

Windhand er et amerikansk Doom metal-band, dannet i Richmond, Virginia i 2009. Winghand er signet til Relapse Records, hvor de også udgav deres seneste album Grief's Infernal Flower i oktober 2015. Albummet toppede på #16 på Billboard Hard Rock Albums chart, #7 på Billboard Heatseekers Chart og fik titlen som det 17. bedste album i 2015 af Consequence Of Sound..

Bandet blev i forbindelse med deres debut demo i 2010 sammenlignet med kunstnere som Electric Wizard, Djævelens Blod, og Black Sabbath.

Grief’s Infernal Flower kan streames og købes på bandets Bandcamp side (link i siden)

 

SATANS SATYRS

Siden dannelsen i 2009, med en forkærlighed for Blue Cheer og gamle bikerfilm soundtracks, har højt, uregerligt heavy rockmusik været bandets force. Oprindeligt var det et en-mands-projekt, med bassist / sanger Clayton Burgess på alle instrumenter. Jarrett Nettnin og Stephen Fairfield sluttede sig efterfølgende til folden på guitar og trommer og fuldendte bandet, som en fyrig maskinel trio.

Satans Satyrs har udover indspilninger til deres plader, de seneste år været utroligt aktive live, som support for bl.a. Pentagram på turné i USA, Kadavar på en omfattende europa-tur, og Electric Wizard på en udsolgt tourné i USA, samt som headliner på en lang række festivaler såsom Roadburn, Hellfest, Getaway Rock Fest, Muskelrock og Beyond the Gates. 2016 markerede en ny æra for Satans Satyrs med tilføjelse af guitarist Nate Towle og bandet formaterede sig fra en eksplosiv trio til en dødelig dobbelt-lead-guitar kvartet!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 21. sep 2017
Add to Calendar