TORSDAG 21. SEP 2017 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 140KR

WINDHAND(US)

SATANS SATYR(US)

WINDHAND

WINDHAND turnéer med deres kritikerroste Grief’s Infernal Flower, som fik store roser med på vejen af bl.a. NPR, Pitchfork og mange flere, og blev af mange set som et af årets bedste metal album.

Windhand er et amerikansk Doom metal band, dannet i Richmond, Virginia i 2009. Winghand er signet til Relapse Records, hvor de også udgav deres seneste album Grief's Infernal Flower i oktober 2015. Albummet toppede på #16 på Billboard Hard Rock Albums chart, #7 på Billboard Heatseekers Chart og fik titlen som det 17. bedste album i 2015 af Consequence Of Sound..

Bandet blev i forbindelse med deres debut demo i 2010 sammenlignet med kunstnere som Electric Wizard, Djævelens Blod, og Black Sabbath.

Grief’s Infernal Flower kan streames og købes på bandets Bandcamp side (link i siden)

 

SATANS SATYRS

Siden dannelsen i 2009, med en forkærlighed for Blue Cheer og gamle bikerfilm soundtracks, har højt, uregerlige heavy rockmusik altid været bandets force. Oprindeligt var det et en-mands projekt, med bassist / sanger Clayton Burgess på alle instrumenter. Jarrett Nettnin og Stephen Fairfield sluttede sig efterfølgende til folden på guitar og trommer og fuldendte bandet som en fyrig maskinel trio.

Satans Satyrs har udover indspilninger til deres plader, de seneste år været utroligt aktive live, som support for bl.a. Pentagram på turné i USA, Kadavar på en omfattende Europa-tour, og Electric Wizard på en udsolgt turné i USA, samt som headliner på en lang række festivaler såsom Roadburn, Hellfest, Getaway Rock Fest, Muskelrock og Beyond the Gates. 2016 markerede en ny æra for Satans Satyrs med tilføjelse af guitarist Nate Towle og bandet formaterede sig fra en eksplosiv trio til en dødelig dobbelt guitar lead kvartet!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 21. sep 2017
Add to Calendar