TIRSDAG 09. MAJ 2017 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 155KR

WIRE(UK)

BUG CHASER

WIRE

Bandet er formet tilbage i 1976 og er stadig aktive med nye udgivelser, deres seneste er Nocturnal Koreans som udkom i 2016.
Med deres debut album "Pink Flag" fra 1977 var de pionerer indenfor nyskabelse af Rockéns nuancer, først blev de anset som punk og siden har de været en central del af at skabe post-punk. Deres musik fik tilnavnet art-punk grundet deres atmosfæriske lyd og deres ofte obskure tekster, bandet har et godt omdømme for at eksperimentere med deres lyd, både med deres tilgang til vokal og resten af deres musikalske opsætning. 

Plade aktuelle med "Nocturnal Koreans", som også har fået gode anmeldelser med på vejen. 

 

"Nocturnal Koreans is another unambiguous statement of how
far Wire have come since 2007, a timely measure of a band in rude health, still brimming with
ideas, imagination and energy." - Wilson Neate (author of Pink Flag and Read & Burn: A Book about Wire)

Nocturnal Koreans Ranks among Wire´s most musically relaxed releases, with Newman mostly singing in calm, sometimes hushed tones. but it´s only releaxed in the sense that asleepless night in your bedroom is relaxed" - Stuart Berman, Pitchfork

Bandet består af:
Colin Newman (vocals, guitar)
Graham Lewis (Bass, vocals)
Bruce Gilbert (Guitar)
Robert Gotobed aka Grey (drums)
George Gill (Guitar)

 

Support denne aften er danske BUG CHASER

Bug Chaser er skrigene, manglen og kulden. Bug Chaser er afstanden til fremtiden, det aflukkende og tavse. Bug Chaser er den umættelige sult, den konstante bedøvelse, den våde søvn. Vi råber, fordi det kan vi. Vi slår i stykker, fordi det kan vi. Vi ødelægger, vi lukker, vi afslutter.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 09. maj 2017
Add to Calendar