FREDAG 16. MAR 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

THE WORLD IS A BEAUTIFUL PLACE & I AM NO LONGER AFRAID TO DIE(US)

KAMIKAZE GIRLS(UK)

The World Is A Beautiful Place & I Am No longer Afraid To Die (US), er et indie-rockband som ikke er bange for at tage nogle lidt tungere emner op end de fleste, og er i stand til at gøre det på en måde, som stadig virker opløftende. På deres nye plade Always Foreign er temaet (i modsætning til bandnavnet) gennemgående, at verden er et skrækkeligt sted, og vi alle burde være bange for snart at dø. The World Is A Beautiful Place & I Am No Longer Afraid To Die eller TWIABP er i konstant opposition til samfundets tendenser, og deres tekster rammer vores alle sammens frygt for dommedag, men bevarer samtidigt håbet om at få én til chance i en anden verden.

TWIABP bevæger sig i størrelse. De er som regel mellem 7 og 13 musikere på scenen og i studiet, men medlemmerne går ind og ud af bandet i en lind strøm. TWIABP er mere eller mindre centreret omkring forsangeren Josh Cyr, som (indtil videre) har været det eneste konstante medlem af bandet.

 

Support: Kamikaze Girls

Kamikaze Girls har et distinkt budskab - det er i orden at være ked af det, hvilket de gjorde klart med deres debut-EP, SAD, fra 2016. Riot Grrrl duoen fra London har siden 2014 skabt røre på de europæiske og amerikanske spillesteder med deres rå liveshows bestående af et solidt mix af fuzzy, angstbåren og noisy alternativ rock. Forsangerinde og guitarist Lucinda Livingstone forsøger med hendes ærlige tekster at gøre op med de tabuer, der berører psykiske lidelser og depression, hvilket tydeligt høres på sange som, "Hexes", hvor hun synger "Psychosis, you're messing with my head again / While I'm pulling out my eyelashes you're fast asleep in bed".

Det er et band, der ikke er bange for at fremlægge deres usikkerhed for hele verden og inviterer publikum til at gøre det samme. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 16. mar 2018
Add to Calendar