TORSDAG 26. JAN 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 115KR

YUNG

COLD PUMAS(UK)

SPINES

YUNG

Yung kropsliggør ungdommens mange ængste og ambivalenser, og har formået at have en utrolig produktionsiver gennem utallige små udgivelser inden albummet 'A Youthful Dream' udkom sidste år. Drevet foran som Mikkel Holm Silkjærs helle, formår Yung at indkapsle lynhurtige manifestationer af alle disse følelsesliv og ramme lige på kornet, godt hjulpet på vej af bandets øvrige medlemmer, Frederik Nybo Veile (trommer) and Tobias Guldborg Tarp (bas), og de mange gæstemusikere, som Yung omgiver sig med. Det er garagepunk med børstig guitar og buldrende rytme. "A Youthful Dream" blev således en cementering af alle tidligere erfaringer og løftedes til et nyt niveau, til vidtspredt anmelderros herhjemme og i udlandet. Og både i Danmark og på mange, mange scener overalt på kloden har Yung væltet publikum omkuld med sindssyge liveoptrædener og ustandselig energisk spilleglæde.

 

COLD PUMAS

Cold Pumas er god, gedigen postpunk fra Brighton. I år udkom det længe ventede album 'The Hanging Valley' - efterfølgeren til debutalbummet 'Persistent Malaise' fra 2012, der tog anmelderkorpset med storm. Fire år skulle der altså gå, men det har været ventetiden værd. Rødderene er stadig funderet i postpunken, men der tilføjet et tykt lag hypnotisk, repeterende støj ala Women og Sonic Youth.

 

SPINES

Spines, er efterhånden svære at overse på den danske postpunkede undergroundsscene. Efter at have spillet sammen i omtrent 2 år, er de nu blevet et fasttømret indslag med insisterende tilstedeværelse og fængslende greb om deres publikum. Således er de blevet varmt omtalt af Lapplandblog, som skriver: "Live har gruppen udviklet sig fra at være forsigtige ynglinge til et tætspillet postpunk udbrud, hvor stædige støjstykker afløses af kontante, medrivende guitarmelodier. Spines er altid en oplevelse." Spines udgav i oktober debutalbummet 'Lymph Nodes'.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 26. jan 2017
Add to Calendar