TORSDAG 17. NOV 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 125KR

THE ASTEROID N°4(US)

MAGIC SHOPPE(US)

"hypnotic hybrid of several different genres filtered through the kaleidoscope of all things psychedelic."

25 år efter udgivelsen af debutalbummet, ‘Introducing’, står de amerikanske psychrocklegender i The Asteroid No.4 klar med deres 11. album, ‘Tones of the Sparrow’. Det følges op med en Europaturné sammen med Boston-bandet Magic Shoppe, og det hele kan opleves live på Loppen torsdag d. 17. november!

The Asteroid No.4 er et amerikansk psychband bosiddende i San Francisco. Bandet stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor de slog deres musikalske folder i den sidste halvdel af 90'erne.

Siden dannelsen har bandet gennemgået adskillige lineup-ændringer, men i løbet af de sidste ti år har gruppen bestået af Scott Vitt (sang, guitar), Eric Harms (guitar), Adam Weaver (trommer, vokal) og Matty Rhodes (bas, vokal).

A4 er kendt for at være et dynamiske liveact, fyldt med multiteksturerede guitarer, vokaler badet i rumklang og en stram rytmesektion. Med deres egen særprægede blanding af neo-psychedelic og shoegaze, bliver de ofte sammenlignet med grupper som Spacemen 3, Slowdive, Paisley Underground og The Rain Parade. 

Det har dog været deres produktivitet i forbindelse med udgivelser, der har hjulpet gruppen med at opbygge deres dedikerede fanskare indenfor psychscenen - og bandet bliver kun bedre og bedre for hver plade. Med dette års udgivelse af ‘Tones of the Sparrow’ er psychrock-legenderne i The Asteroid No.4 igen klar til at indtage landevejen, og ikke mindst Loppens scene, til november.

Magic Shoppe
Reverb og rumklang er måske de to betegnelser, der bedst beskriver Boston-bandet Magic Shoppe. De henter inspiration fra My Bloody Valentine, The Jesus and Mary Chain og Spacemen 3, og har en psychet shoegaze-lyd, som flirter med industrial og new wave, hvor de balancerer retro og futuristisk musik med dunkende bas og mørke vokalmelodier.  

Magic Shoppes femte studiealbum, ‘Mono Lake’, udkom i februar 2021, og med dét i bagagen, vil bandet påbegynde deres fjerde europæiske turné i 2022 sammen med The Asteroid No.4.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 17. nov 2022
Add to Calendar