TORSDAG 03. OKT 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

ASTROHATCH(DK)

FEAT. CLAUS BØHLING

Den 3. oktober bliver en aften fyldt med psykedelisk powerrock og syrelys, når Claus Bøhling præsenterer sit nye band Astrohatch for Loppens publikum.

Siger navnet Claus Bøhling dig ikke noget, skal du til at læse op på din danske musikhistorie. Med en baggrund i bands som Secret Oyster, Elektrum og de Cream-inspirerede Hurdy Gurdy, har Bøhling sat sit præg på den danske rockscene siden 1960'erne, og fortsætter med at gøre det den dag i dag. 

Koncerten på Loppen bliver en præsentation af Bøhlings nye band Astrohatch, der med en masse originalmusik på repertoiret drager paralleller til hans tidligere orkestre. De sidste årtier har Bøhling turneret i England, Irland, Skandinavien og USA med bl.a. Secret Oyster og Elektrum.

Med sig i det nye band har Astrohatch den engelske trommeslager Nigel Tilbury, som excellerer med sin tekniske virtuositet. Han var desuden programvært på den legendariske Radio Caroline, som blev foreviget på film i 2009 med Philip Seymour Hoffman og Kenneth Branagh i hovedrollerne. Han er nu vært på The Album Zone under Radio Caroline.

På bas har bandet Ivan Tønder, der med sin personlige stil fuldender trioens lyd. Ivan blev desuden et kæmpe viralt hit, da han i 2013 udsatte Daft Punks Get Lucky for en omgang blokfløjte, hvilket blandt andet fik ham indstillet til en Zulu Award i 2014.

Til at fuldende oplevelsen skaber lyskunstner Frank Hindsberg en lysoplevelse i verdensklasse med sit organiske univers af flydende olie og diasprojektioner.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 03. okt 2019
Add to Calendar