FREDAG 15. SEP 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 170KR

THE AWESOME WELLES

HE IS TALL.

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert i 2016 er The Awesome Welles endelig vendt tilbage med nyt album. Til efteråret kan du opleve det danske noir-rockband, hvor det hele startede - på Loppen fredag d. 15. september med he is tall. som special guest!

"Mørkt og mesterligt. Endnu engang har ventetiden været det hele værd" - GAFFA (5/6)

Med en særegen forkærlighed for analoge og akustiske instrumenter og en simpel, men hårdtslående og håndspillet tilgang blev The Awesome Welles - både på albumformat og live - spået en lys fremtid blandt rockmusikkens fornyere i ind- og udland - inden pladeselskabsproblemer voksede sig for store og kvalte bandet.

Den skæbnesvangre pandemitid, der bestyrtede det meste af den danske musikbranche, har til trods markeret en reel tilbagevenden for det atypiske rockband, der siden det lovpriste comebackalbum River’s Edge og mellem forberedelserne til aflyste koncerter har arbejdet på tilblivelsen af deres tredje fuldlængdealbum. 

Secular Age er den skæbnesvangre titel på et album, der lige dele har vækket begejstring hos nuværende fans samt tiltrukket nye. På det nye album skærer The Awesome Welles helt ind til benet, men føjer samtidig nye nuancer til deres velkendte og tidløse univers, og de ti sange føles forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker.

Det primale, monstrøse og ulmende kaos veksler med en, hidtil uset, overgivende og afdæmpet ro i et lydbillede - ofte smukt og håbefuldt, sommetider dunkelt og sværtet - hvor dansk-canadiske teolog og forsanger, Adam Allen, tager rocklyrikken med sig, hvor den sjældent opholder sig.

"The Awesome Welles spiller sig ind i de højere luftlag", skriver GFR også i deres anmeldelse af Secular Age. Til efteråret vender mørkemændende tilbage, hvor de spillede deres første profesionelle koncert, og det kan kun blive helt specielt, når The Awesome Welles bringer deres storslåede noir-rock tilbage ind i Loppens hule!

HE IS TALL.
Trods navnet er Troels Thorkild Sørensen egentlig ikke den højeste, men når han med sin guitar i favnen indtager scenerne rundt omkring i Danmark, så vokser han. For det er nemlig på scenen, at den sympatiske drengerøv fra Mårslet ved Aarhus, pudser selvtilliden af som musikeren he is tall.

Han har gjort et imponerende første indtryk i det danske vækstlag og sammenlignes med den amerikanske musiker, Jeff Buckley. Trods sit simple musikalske set-up, henter he is tall. inspiration fra både hip hop og country og smelter det sammen til sin egen ærlige og originale lyd.

Han har ligeledes ageret support act for internationale navne som Tyler Childers, The Divine Comedy, Lera Lynn & Brandy Clark. Han har desuden spillet med danske artister som Tue West, Mellemblond og Mathilde Falch op til flere gange.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. sep 2023
Add to Calendar