FREDAG 02. DEC 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 140KR

BABY IN VAIN

THE LOVE COFFIN

Det danske fremadstormende trekløver Baby In Vain bestående af Lola Hammerich, Benedicte Pierleoni og Andrea Thuesen buldrede gennem lydmuren i 2013 med skarpe riffs, intense liveshows og uimodståelige vokalsider.

Baby In Vain spiller tung, beskidt rock med referencer til både stoner og støj, men trangen til at proppe musikken i flyttekasser med genrebetegnelser glider på befriende vis i baggrunden. De tre unge københavnere har kastet sig ud i en hæsblæsende karriere, der til trods for deres unge alder allerede har sendt dem på turné med San Fransiscos egen Ty Segall, Alison Mosshart den britiske/amerikanske duo The Kills og guitarlegenden og Sonic Youth-frontmanden Thurston Moore.

På scenen har deres energiske og larmende liveshows skaffet dem et solidt antal fans verden rundt - plus et internationalt pladeselskab i Partisan Records.

The Love Coffin Det er svært at favne bandets lyd med ord, men deres evne til at omstyrte og nedslå følelser er ubestridelig. Bandet har netop overstået deres Europa-tour hvor de bl.a. spillede i propfyldt Blade Factory på Liverpool Psych Fest. De er nu aktuelle med deres anden EP 'Buffalo Thunder' Udgivet på Flammekaster og franske Third Coming Records. 

 

Vi ser frem til at fejre tidlig rockjul på Loppen d. 2. december!

 
 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 02. dec 2016
Add to Calendar