SØNDAG 20. MAR 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 130KR

BAMBARA(US)

NUHA RUBY RA(UK)

Loppen og smash!bang!pow! præsenterer:​

Postpunk er et udtryk, der i stigende grad kastes rundt i disse dage. Men musikken lavet af New York-trioen Bambara er en slags ondskabsfuld støj, der lurer i undergrundens mest grumme skygge. Den er tyk af nagende angst og nihilisme, og er den slags postpunk, der uden tvivl ville have gjort Nick Cave anno 1980 stolt.

Med rødder i Athens, Georgia og base i Brooklyn har Bambara i årevis dyrket den mørke, dystre rock. Deres fjerde udgivelse Stray, er ingen undtagelse; der er en masse kærlighed at finde på pladen, men mest af alt en masse død. Stray er et konceptalbum af en slags, der følger karakterer som tumler uroligt rundt. ”Det handler om små personlige øjeblikke, der er vævet sammen gennem pladens univers, og ideen om at døden jager dem,” siger frontfigur Reid Bateh.

Men det hele er ikke undergang og dysterhed, der er også glimt af håb, som f.eks. på singlen Sing Me To The Street. ”Jeg ville bare have, at der skulle være en lille smule håb - selvom det er meningsløst i sidste ende,” forklarer Reid.

Musikalsk er Stray en afvigelse fra bandets tidligere album, hvor bandet har skubbet sig ud af deres komfortzone og ud over idéen om at være et guitar-bas-trommer-band. Her er det næsten sydstatsgotiske album Stray langt mere eksperimentalt.

Live er Bambara intense og uforudsigelige, hvilket har gjort dem til ét af ​​New Yorks mest efterspurgte bands, og de har allerede turneret USA og Europa tyndt sammen med Liars, Metz, Idles, Girl Band, A Place To Bury Strangers, Algiers med flere.

Vi tror at de her gutter bliver store, så skal du opleve deres vilde liveshow helt tæt på, er det med at købe en billet til koncerten på Loppen til marts.

Nuha Ruby Ra
Østlondons avantgarde punkdronning Nuha Ruby Ra er et kraftværk af kreativitet. Hun har i flere år begået sig i adskillige musikalske og kunstneriske projekter, og kendetegnet ved hende er, at hun ikke er bange for noget som helst. Hendes 7 numre lange debut-EP How To Move udkom tidligere i år. Men i en verden, hvor mange kunstnere ønsker at spille sikkert, er det tydeligt, at Nuha Ruby Ra har en stor iver efter at eksperimentere, hvilket giver How To Movefølelsen af et fuldlængde album snarere end en EP.

Nuha Ruby Ras musikalske landskab er en mørk skov af hemmeligheder og salig seksualitet, der suger lytteren ind i en drømmelignende tilstand. Live kan du forvente kaotiske prædikener, synth, trommemaskiner og et pulserende show, som mest af alt kan sammenlignes med Björk, da hun var på sit allermest eksperimenterende niveau. Don’t miss it.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 20. mar 2022
Add to Calendar