TIRSDAG 08. MAJ 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 220KR

BATUSHKA(PO)

MORTUUS(SE)

PESTKRAFT (ES)

Batushka vender tilbage til Danmark!

Det polske black metal-band Batushka havde deres debut i Danmark på Copenhell 2017. Der var ikke mange der vidste hvem de var, men efter koncerten på Refshaleøen har navnet for alvor slået sig fast i Danmark og mange har håbet på at kunne opleve bandet igen. Og det sker nu på Loppen!

Det er ikke mange bands der som Batushka, har formået at gå fra den dybe obskure kælder til bred anerkendelse, overalt i verden, i løbet af ganske kort tid. Batushka er ikke bare et band men et fænomen, hvilket i den grad skyldes deres evne til at inkorporere de okkulte elementer fra deres musik, ind i deres live-koncerter. Det at få tung og ond black metal i ørene og på samme tid et dragende visuelt show, der omfavner essensen af bandet, er drømmen for mange black metal-fans, og det leverer Batushka.

Bandets navn betyder på russisk ”fader” som jo også betyder præst. Og dette giver mening når man ser og hører bandet live, hvor koncerterne fremføres som en form for ortodokst ritual i stedet for "bare" at blive spillet. Men for virkelig at forstå, hvad Batushka er, skal de opleves live!

For at vi kan varme metal-nakken godt op til det onde ritual fra Polen, tager Batushka et af de bedste svenske black metal-bands, Mortuus, og de spanske tilbedere af den sorte død, Pestkraft, med sig. 

Kom med til messe og lad ondskaben brede sig på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 08. maj 2018
Add to Calendar