ONSDAG 06. MAR 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

BOB LOG III(US)

SIMON RAUN

Et styks kanonkonge kostume, en fantastisk og hidsig guitar, vilde tromme beats og en jagerpilot hjelm - dét er opskriften på en vanvittig og helt igennem unik aften, der kan opleves på Loppen onsdag d. 6. marts.

Musikalsk spiller BOB LOG III møgbeskidt blues – der er reminiscenser i lydbilledet af Jon Spencer Blues Explosion, men musikken er bedre beskrevet som en krydsning mellem Jerry Lee Lewis’ vanvid og Tom Waits’ tunge industrielle kompositioner.

På scenen står Bob Log III altid knivskarpt i hans karakteristiske kanonkonge-klæder, og demonstrerer gang på gang, at han er en entertainer af allerhøjeste kaliber, der skal opleves live!

Supporten leveres af lokale Simon Raun (Gorilla Angreb, The Slinkers m.fl.) der med vokal, guitar, stompbox og tamburinbræt spiller upoleret og bluesy one-man rock'n'roll. En krydret blanding af egne og cover numre (fra bl.a. Stooges, Ramones og Howlin' Wolf). Rauns debut-EP udkommer til april i år på Heptown Recs, hvorfra vi uden tvivl får en forsmag eller to.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 06. mar 2019
Add to Calendar