ONSDAG 16. OKT 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 150KR

BONGRIPPER(US)

SÂVER(NO)

Gør dig klar til at blive ramt af en væg af rullende doom-riffs, når det bongflænsende Chicago-band Bongripper rammer Loppen med deres satanisk inspirerede version af doommetal d. 16. oktober.

Bongripper spiller en tung og organrystende gang instrumental doommetal, tilsat elementer af hardcore og blackmetal. Bandet blev dannet i Chicago i 2006 og har siden udgivet 7 studiealbums, som alle er uafhængigt producerede i bedste DIY-mentalitet. Som bandnavnet antyder, så er bandet ikke humorforladt, og temaerne bevæger sig mellem hookah-inspireret satire, satanisme og noget med at slå hippier ihjel.

Med sangtitler som "Satan Worshipper", "Hate Ashbury" og "Reefer Sutherland" må man i den grad også sige at stilen er lagt.

Bongripper betegner selv deres musik, som "satan worshipping doom", og er tidligere blevet sammenlignet med bands som Electric Wizard, Conan og ikke mindst Sleep. Og netop Sleep er da også en af hovedinspirationskilderne, idet bandets navn er et synonym for Sleeps episke 63 minutter lange nummer "Dopesmoker". Derudover var Dopesmoker også "målet" for Bongrippers debutalbum fra 2006 The Great Barrier Reefer, som er én lang rungende sekvens på imponerende 79 minutter, der blev skabt med henblik på at lave et nummer, der var længere end netop Dopesmoker.

Support: Sâver (NO)

Med deres netop udgivede debut They Came With Sunlight har den norske doomtrio Sâver erobret både fans og anmeldere, der står i kø for at rose deres solide soniske lydtæppe med sublim tyngde, gnitrende moogs, flammende vokaler og en faretruende bas. 

"Noise and subtle dissonance inject just enough chaos, and synths alter the feel toward a dystopia. All together it creates an album that becomes more revealing and essential with each listen." - Metal Bandcamp

Bongripper har spillet koncerter over det meste af verden, og er kendt for deres kompromisløse tunge instrumentale version af doommetal, og ikke mindst et MEGET højt lydniveau. Vi ser frem til en tung og støjende aften i selskab med Bongripper og Sâver til oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 16. okt 2019
Add to Calendar