LØRDAG 29. JAN 2022 - KL 21.00
TBA

OBS. NY DATO PÅ VEJ!

BAFO DO MUNDO PRESENTS:

BRAZILIAN PARTY

SAMBA DA GENTE

DJ'S, DANCE COMPETITION AND MORE

OBS. Arrangementet udskydes til en ny dato, så vi ikke er pålagt at skulle sidde ned iht. de nuværende restriktioner. Vi vender tilbage med mere info hurtigst muligt!

Det sidste halvandet år har måske budt på lidt mindre fest, end vi er vant til. MEN det laver vi om på i det nye år, for traditionen tro omdanner Bafo do Mundo Samba School og Samba da Gente Loppen til et festligt sambamekka lørdag d. 29. januar - og alle er inviteret!

Bafo do Mundo Samba School er trods navnet ikke en skole som sådan, men en forening - inspireret af de brasilianske sambaskoler i Rio de Janeiro. Foreningens grundidé er, at alle kan være med. Alle mennesker kan lære at spille og danse - det er kun et spørgsmål om lyst og vilje. Så kom med lørdag d. 29. januar og lad de eksotiske rytmer gå direkte i dine hofter.

AFTENEN BYDER PÅ:
- Koncert med Samba da Gente
- Sambashow med Bafo do Mundos musikere og dansere
- DJ's
- Dansekonkurrence og kåring af Bafo do Mundos nye Rainha da Bateria (orkestrets dronning) til Københavns Karneval 2022.

Sammen med publikum udvælger Bafo do Mundos musikere Rainha da Bateria, som er den danser, der skal danse i front foran orkestret til Københavns store karnevalsparade i pinsen 2022. Traditionen stammer fra Brasilien og det er en stor ære at blive valgt!

INFO OM BILLETTER KOMMER MEGET SNART!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 29. jan 2022
Add to Calendar