ONSDAG 20. NOV 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

BRENN.(NO)

RAL .

Hos norske brenn. er der ingen tvivl om, at rocken stadig kan være frygtløs, fri, uhøjtidelig og farverig - og trække på uforudsete referencer fra hvilken som helst musikalsk lejr. Onsdag d. 20. november, kan du opleve det norske festfyrværkeri i selskab med den aarhusianske rockeksplosion ral . på Loppen!

brenn. har en mission: at redde rocken fra at falde uden for popkulturens rampelys, og have en fest med at gøre det! På blot to år har den unge duo fra Lillehammer opbygget et solidt renommé for deres inciterende live-optrædener, der syder af energi, humor og følelsen af at være til stede. 

Duoen består af de to barndomsvenner Rémy Malchère og Edvard Smith, der ikke lægger skjul på deres tætte venskab fra scenekanten, og som publikum drages man med til fest med ens nye bedste venner. Med fire singler sidste år sikrede brenn. sig en velfortjent nominering i Årets Urørt på P3 i Norge. Denne sommer spillede de på både Øya Festivalen og lukkede Rising-scenen på Roskilde Festivalen med et brag af en koncert, og den norske studenteravis Unikum kan også kun stemme i med begejstringen.

"Disse kara ville ikke bare spille musikk for oss, de ville lage et fuckings show!" - Unikum

 

Support: ral .

Den aarhusianske rocktrio ral . står klar at puste nyt liv i dansk rock med gammelt, gult vintage gear og grimt hår, samt en evne til at skrive originale og tidsløse rocksange, der vil drive trioen mod tinderne. Bandet nævner blandt andre Black Rebel Motorcycle Club, Uncle Acid and the Deadbeats og Soundgarden som inspirationskilder, men ral .'s vision er at skabe et band uden musikalske grænser, men med effektive hooks og sangbare melodier, hvilket de lykkedes utroligt godt med på debut-EP'en A Fool's Errand fra august sidste år.

”Igennem nostalgitrippet og en viderefortolkning af fortidens formler, gør Ral alt andet end det, tiden lige nu forventer af dem. Igennem ætsende melankoli og omsluttende melodier, har Ral fundet noget, der længe har været forsvundet. Igennem A Fool’s Errand forener Ral to tidsaldre, der for længe siden mistede forbindelsen” - Gaffa (5/6)

Onsdag d. 20. november sætter brenn. ild til Loppen i selskab med aarhusianske ral ., og det bliver uden tvivl en koncert, du ikke vil gå glip af!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 20. nov 2019
Add to Calendar