TORSDAG 21. NOV 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

CELEBRATION RECORDS LABEL NIGHT:

LITTLE WINTER

WANNA BE BROTHERS

KÙLU

SUNDAYS

KING KROSS

Siden 2012 har det fynske pladeselskab Celebration Records udbygget deres imponerende roster, og torsdag d. 21. november præsenterer de fem af deres stærkeste kort på hånden, når Little Winter, Wanna Be Brothers, KÚLU, SUNDAYS og King Kross giver koncert på Loppen.

Svævende et sted mellem doven melankoli og stormende sentimentalisme finder man det aarhusianske band LITTLE WINTER. Omgivet af et støjende og flygtigt lydunivers, gløder der i midten af dette projekt en kerne af umiddelbare popsange, der centrerer sig om temaer som ensomhed, kærlighed og længslen efter "det andet hjem." Med rødder i både den jyske muld og den New Zealandske vulkan-jord lever bandets musik i et naturligt spil på kontraster og modsætninger, som tilsammen danner en lyd, der på samme tid er atmosfærisk som dansabel; indadvendt som voldsom, håbefuld og altid usikker. 
_________

WANNA BE BROTHERS består af de tre hjemstavnsbrødre Tue West, Nis Peter Toke Madsen og Richo Møller, og deres debutalbum Countryman er blevet til gennem uforløste drømme, mange forkerte veje og valg, musikalske møder og lange diskussioner samt et forsøg på at gøre det rigtige. Men alt, der kan falde på plads nu og her, er faldet på plads, og bandet står klar med den plade, de alle tre altid har drømt om at lave.
_________

Nyt dansk rockband folder et brusende og indtagende drama ud i fuldt flor. Med udgangspunkt i post- og støjrock har kvartetten KÙLU kreeret et skarpt lydbillede, der oser af autoritet og overbevisning. 

Dette er lyden af fire musikere, der ved nøjagtig hvad de vil, hvilket manifesteres i deres sange, som skaber et dragende, dramatisk og smittende musikalsk udtryk, man vender tilbage til for at gå opdagelse og finde ny betydning i teksturerne og nuancerne.
_________

Siden debutkoncerten på SPOT Festival 2016, har SUNDAYS på kort tid skabt sig et navn på den danske undergrundsscene, som de med hastige skridt bevæger sig videre fra. Kvartettens særegne stil væver sig gennem poppens melodiøsitet, indie-rockens melankoli, og folk-scenens lidenskabelige tekstunivers - en stil som kan høres på debut EP'en 'The Day Will Come' (2017), og opleves i hvad SOUND OF AARHUS kalder deres; "mind-blowing and breathtaking live performance". 
_________

Hvis du er til Editors eller Depeche Mode vil KING KROSS uden tvivl ramme en nerve, du kan relatere til. For King Kross er det irrelevant, hvad de hedder, eller hvem de er. Det handler ikke om bandets medlemmer, men om den følelse, de skaber sammen til koncerterne. Det handler om dem, der er til stede. King Kross er en følelse, det er ikke en enkeltstående person. Som de selv siger:

"Jeg er ham i fysisk form, men det er os alle sammen, der er ham. Det er også dig. Du er King Kross inde i dig selv." 
_________

Celebration Records har allerede udvist deres ekspertise i arbejdet med originale og beundringsværdige danske acts, og du må endelig ikke snyde dig selv for at få indblik i de fem forbløffende bands til denne label night d. 21. november på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 21. nov 2019
Add to Calendar