FREDAG 20. OKT 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

CELEBRATION RECORDS

LABEL NIGHT

DIRTY OLD TOWN

BURNING VELVET

DEATH MACHINE

STRANGER THE HORSE

 

Det fremadstormende lille fynske pladeselskab Celebration Records, præsenterer i samarbejde med Loppen en labelnight. Du vil I løbet af aftenen blive præsenteret for 4 af de lækre projekter der bliver arbejdet med i selskabet. De 4 bands denne aften er, Dirty Old Town(Odense), Burning Velvet(Svendborg), Death Machine(kbh) og Stranger The Horse(kbh). Glæd dig til at utrolig alsidig musikalsk aften, med nerve og hjerte! 

Death Machine:
Death Machine er inspireret af den traditionelle amerikanske folkrock, og 80'ernes atmosfæriske sci fi-lyd. Death Machine er for fans af Bon Iver, Murder og Choir Of Young Believers. Deres nummer Bleak har de seneste måneder været blandt de mest spillede numre på P6 Beat.

Burning Velvet:
Burning Velvet fungerer som det musikalske output for singer/songwriter Nicolai Wøldike Schmith. Han holder til i Svendborg og spiller rå og upoleret lo-fi americana. Hans debutalbum Night Light / Slow Grass udkom i Tyskland den 24. marts. Denne aften tager han bandet med og man kan forvente at der bliver gået til stålet og skraldet igennem.

Stranger The Horse:
Bandet spiller hjemmedyrket roots-musik inspireret af bl.a. Ry Cooder, Tom Waits, Bob Dylan, Neil Young og The Flaming Lips, så vel som country, punk og en række mexicanske bands. Stranger The Horse spiller deres hjemsøgende smukke sange pakket ind i rock’n’roll-energi, de grænseløse klange fra verdensmusikken og vokalharmonier der sidder lige i skabet. Specielt live kan du forvente et rytmisk, dragende, fængende, mærkeligt og alligevel genkendeligt univers.

Dirty Old Town:
Morten Christensen arbejder i øjeblikket på sit tredje album under aliasset Dirty Old Town. Siden debuten har han og bandet spillet et hav af koncerter i ind- og udland. Bliv forført når han inviterer dig indenfor i sin verden af americana og alt. country med stærke sange, som kredser omkring forlist kærlighed, den uoverskuelige vished og troen på en bedre fremtid.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 20. okt 2017
Add to Calendar