FREDAG 06. NOV 2015 - KL 21.00
UDSOLGT

CHELSEA WOLFE(US)

A DEAD FOREST INDEX(NZ)

CHELSEA WOLFE

Som opvarmning for bands som SUNN O)))) og Swans har Chelsea Wolfe umiddelbart fundet sig til rette blandt postrockens dystopiske frontløbere, men har udmærket sig som stadigt grænsesøgende og eksperimenterende.

Med sit hidtil mest roste album ’Pain is Beauty’ fra 2013 blev det bombastiske og dunkle lydlandskab forfinet, og i år besøgte hun Roskilde Festival på en Gloriascene, der dannede rammen for skiftevist opslugende voldsomme forvrængninger og sårbar gotisk folk.

Det er en dragende kuriøs og egenhændig musiker, der indvier publikum i sit mørke velbefindende på Loppen til november! Hendes nye album ’Abyss’ er ude via Sargent House d. 7. august.

 

A DEAD FOREST INDEX

Duoen er oprindeligt fra New Zealand, nu bosiddende i London og bestående af vokalist/guitarist Adam Sherry og trommeslager/pianist Sam Sherry.

De har udgivet EP'erne 'Antique' (2010) og 'Cast of Lines' (2014) på Pop Noire Records, der ligeledes huser Savages. A Dead Forest Index spiller en art dark-folk tilsat Adam Sherry's fine androgyne vokal. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 06. nov 2015
Add to Calendar