TORSDAG 05. DEC 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

CHYNNA(US)

Den amerikanske hip hop-scene har fået en ny øverste præstinde - Chynna leverer eftertænksomme tekster om ensomhed, fortvivlelse og misbrug uden at pakke det mindste væk, og hendes intense levering vil efterlade dig tryllebundet - hungrende efter mere! Oplev den unge rapper live på Loppen torsdag d. 5. december. 

Chynnas forkærlighed for at matche atmosfæriske lydlandskaber med hudløst ærlige tekster demonstrerer en imponerende og næsten forstyrrende nonchalance hos den kun 25-årige rapper. Med hendes skarpe øje og øre for at spotte nye tendenser, har Chynna konstant stablet innovative samarbejder på benene med bl.a. de britiske producere Hudson Mohawke og Suicideyear, der begge er kendt for deres eksperimentelle tilgang til hip hop-produktioner. 

Rapperens tekstunivers omhandler dybe personlige udfordringer som stofmisbrug og tabet af sin mor, der afspejles i titlerne Ninety (en slags hyldest over at have afholdt sig fra opiater i 90 dage) og music-2-die-2. Inspirationskilderne hos Chynna spænder mellem alt fra Gucci Mane til Britney Spears, og rækker langt ind i en række andre genrer, hvilket hendes EP fra 2015 med den Radiohead-inspirerede titel I'm Not Here. This Isn't Happening også vidner om. 

I 2019 har Chynna udsendt flere stilbevidste og skelsættende singler som "iddd" (I don't do drugs) og "asmr", og en større udgivelse skulle være på vej her til efteråret. Glæd dig til at opleve en rapper og kunstner med masser på hjerte, samt en kreativitet i fuldt flor d. 5. december på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 05. dec 2019
Add to Calendar