SØNDAG 03. NOV 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 260KR

CLINTON FEARON(JAM)

MINISTRY OF HARMONY

FREETOWN SOUND SYSTEM

Loppen præsenterer CLINTON FEARON (JA) i samarbejde med 
Free Kids Records, Link Up Bookings & Skylark Production

Clinton Fearon - én af de helt store legender indenfor reggae - fejrer 50 år som kunstner, udgiver nyt album og drager på tour senere i efteråret. Vi er meget stolte over, at én af ​​reggaens mest fremtrædende stemmer kommer til København og Loppen!

Clinton Fearon startede sin musikalske karriere i 1969, da han sluttede sig til den legendariske gruppe The Gladiators. Bandet blev hurtigt en af ​​de mest indflydelsesrige indenfor genren, og i løbet af 70'erne fik sange som "Chatty Chatty Mouth" og "Rich Man Poor Man" hurtigt tilegnet sig status som klassikere indenfor reggaemiljøer over hele verden. 

I sin tid i The Gladiators indtog Fearon både rollen som forsanger, bassist og guitarist, og havde en stor betydning for gruppens succes. I 80'erne arbejdede han som studiemusikere i Studio One, når han ikke turnerede med The Gladiators, og har her arbejdet sammen med reggaelegender som Coxsone Dodd og Lee "Scratch" Perry. 

I 90'erne markerede Clinton Fearon sig som soloartist og hans karismatiske og mytiske stemme er med rette forbundet med roots reggae i hele verden. De seneste årtier har han fortsat udgivet en række plader og udgiver i år sit 12. album, der forventes at være en milepæl i en stor karriere. 

Oplev en unik stemme, der stadig er relevant efter 50 år som kunstner, når Clinton Fearon indtager Loppen søndag d. 3. november. 

Support: Ministry of Harmony & Freetown Sound System

Ministry of Harmony samles for første gang i 15 år, som support for Clinton Fearon d. 3. november på Loppen i København. Deres første live optræden i 19 år.

Gruppen havde fra starten en fælles vision om at skrive betydningsfulde sange med håb om, at det ville ramme så mange menesker som muligt herhjemme og over DK´s grænse. De fik indspillet en live koncert "Live at the Opera" i 1998 hvor det lykkedes dem at vække bookernes, i Italien fra Rototom Festival, interesse. De var meget resonante overfor gruppen fra de nordiske lande med unikt udtryk. Det resulterede i at Rototom Festival inviterede gruppen til at optræde 2 år i træk i '99 og '00.

Ministry Of Harmony bestræbte sig på, at have den Jamaicanske autentiske sound, og derfor brugte de elementer fra den traditionelle Jamaicanske facon at spille og udtrykke sig på.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 03. nov 2019
Add to Calendar