MANDAG 28. NOV 2022 - KL 19.00
ENTRÉ: 285KR

OBS. FÅ BILLETTER!

CLIPPING.(US)

YUNGMORPHEUS(US)

EVICSHEN(US)

Mørket hvisler om kap med horror-effekterne, når amerikanske clipping. rapper dig gennem splatter, gore og eksperimenterende, støjende hip hop på Loppen d. 28. november! Samme aften har de inviteret YUNGMORPHEUS og evicshen med som special guests.​

Den eksperimenterende trio, rapperen Daveed Diggs og producerne William Hutson og Jonathan Snipes forstår om nogen at skabe historier og universer, der opsluger dig som lytter. Clipping. har tidligere fundet inspiration i science fiction, men har på deres seneste udgivelser bevæget sig over i horror-genren. Mandag aften d. 28. november inviterer de til en aften i mørkets tegn i København, hvor de sender splatter og gru gennem Loppens højtalere - du kan godt begynde at få ståpels!

I horror-genren er sequels notorisk kendte for at være lemfældige. I Scream 2 bliver det understreget ved en gennemgang af succes-kriterierne for at skabe en succesfuld to’er. Flere skal dø end i etteren, dødsscenerne er altid større - mere blod og splatter; et regulært bolsje-blodbad. Og du må aldrig antage, at morderen er død. Med deres seneste fuldlængde album, Visions of Bodies Being Burned, vingede clipping. af i alle tjekboksene for succes i horror-genren.

Visions of Bodies Being Burned skulle være udkommet kort tid efter There Existed an Addiction to Blood, da sangene var klar og fordelt, men så kom der en global pandemi i vejen og opfølgeren måtte vente lidt.

Albummet byder på 16 skræmmende historier forklædt som rapsange. De trækker på inspiration fra Ernest Dickerson, Clive Barker, Shirley Jackson, Three 6 Mafia, Bone Thugs-N-Harmony og Brotha Lynch Hung.

I juli udgav trioen, CLBBNG Vol. 1, en samling af dance-remixes af fire af deres egne numre.  

YUNGMORPHEUS er en amerikansk rapper og pladeproducer baseret i LA. Han har tidligere udgivet musik på Leaving Records, Bad Taste og Rap Vacation og samarbejdet med Pink Siifu, Moor Mother, Fly Anakin, Koncept Jack$on og Ohbliv. 

I oktober 2021 udgav han 'Affable With Pointed Teeth' i samarbejde med den filippinske kunstner og producer Eyedress - et eksperimenterende værk, hvor Eyedress' lo-fi-produktioner smelter sammen med YUNGMORPHEUS' hablie historiefortællerevne, som har fået stor ros hos bl.a. Okayplayer, Brooklyn Vegan, Alternative Press, Dummy og BBC Radio 1Xtra.

EVICSHEN aka. Victoria Shen er en eksperimenterende musike og lydkunstner fra San Francisco. Selvom analoge synthesizere er rygraden i hendes live-optrædener, spiller Shen også på masser af DIY-elektronik, selvopfundne instrumenter og akustiske objekter som f.eks. en tyrepisk?! 

Shen er en markant mobil performer, der udvasker grænserne mellem performer og publikum, scene og gulv. Hendes live-sets har en tendens til at være stedspecifikke, som direkte respons på de fysiske og akustiske kvaliteter i det rum, hvor hun optræder, og vakler mellem øjeblikke af tilbageholdenhed og kraftfulde og næsten konfronterende udbrud. 

Hendes lyd er dynamisk med en følsomhed over for tekstur og struktur hele vejen igennem, og faren lurer altid lige under overfladen i Shens optrædener. 

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 28. nov 2022
Add to Calendar