ONSDAG 01. MAR 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 145KR

CLOUD NOTHINGS(US)

MODEST

CLOUD NOTHINGS

Efterhånden behøver lo-fi-eksperterne Cloud Nothings ikke megen introduktion - De bliver parret med Loppen den 1. marts til et show, der kommer til at smadre København langt ind i foråret. 

Som garagebands er mange, blev Dylan Baldis projekt Cloud Nothings undfanget i en kælder i Cleveland, Ohio, og stille og roligt spredt via internettet. Et lille supportgig i Brooklyn senere resulterede i nok interesse til at hive teltpælene op i Ohio og satse hele butikken på New York – Hvilket viste sig at være en god beslutning. Og der er løbet en del udgivelser af stablen siden den dengang 18-årige Baldi slog sine musikalske folder i kælderen, men pletskudsmelodierne i grovfilede omgivelser er vedblevet fællesnævneren. Også i takt med at enmandsprojektet blev til et reelt band, og Baldis intelligente sangskrivning fik indpark fra mere end gode bandmedlemmer. 

‘Attack On Memory’ fra 2012 blev således gennembruddet for bandet Cloud Nothings – nu som kvartet og med Steve Albini ved producerknapperne. 2014s ‘Here And Elsewhere’ blev ligeledes en success. De to album kombinerede en umiskendelig flair for poppede og hurtige melodier med mange knasende lag af lo-fi punk. Nu kommer så ‘Life Without Sound’, hvad der ventes at blive mere glatpoleret og med sange, som er mere reflekterende end tidligere, og rummer flere indsigtfulde nuancer. Vi ser frem til at høre hvordan livet har taget form for Cloud Nothings, når de udgiver det nye album senere i år.

SUPPORT: MODEST
MODEST spiller live, som har de alting at miste. Den unge, skrøbelige aarhusianske firekløver, som finder stærk inspiration i bands som The Smith og The Cure, er netop blevet annonceret til årets Roskilde Festival, hvilket er kulminationen på et år, hvor bandet har oplevet hype på diverse danske medier og kunne annoncere udgivelsen af deres første 7" på det lokale pladesselskab Shorwood Records til april i år.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 01. mar 2017
Add to Calendar