ONSDAG 09. NOV 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 175KR

CRACK CLOUD(CA)

Efter en vanvittig god koncert på Mayhem tidligere i år, vender det canadiske artpunk-kollektiv, Crack Cloud, nu tilbage til København – og denne gang med ny albumudgivelse. Fang dem på Loppen d. 9. november.

Vancouver artpunkerne i Crack Cloud er det musikalske svar på at farve uden for linjerne. Ukonventionelt, energisk og med inspiration fra alt fra Gang of Four og Talking Heads til Fela Kuti og Malcolm X. Gruppens skæve sammensætning viser sig også hurtigt i musikken, som ofte bliver fremført af et 7 personers stort band.

Bandet annoncerede tidligere på sommeren deres anden albumudgivelsen, Tough Baby, som udkommer d. 16. september på Meat Machine og bandets eget Crack Cloud Media Studio. 

Tough Baby er som en livsmanual for lytteren. Åbningsnummeret 'Danny's Message', har to centrale linjer, tilsyneladende optaget på en diktafon. Den ene er en bøn: ”I hope you guys can learn a lot from what I’m trying to tell you.". Den anden, en kommando: "Music is an excellent way to let your anger out, put it all on paper." Og stemmen er Danny Choys, faderen til trommeslager og hovedvokalist Zach Choy, der som 29-årig blev fatalt diagnosticeret med leukæmi. Samme alder som Zach har nu.

På passende vis er faderens indflydelse altomfattende her tyve år senere på Tough Baby, og målet med pladen er ifølge Zach Choy, at bruge kunst og kreativitet som et middel til helbredelse, opdagelse og forståelse.

For Crack Cloud er mere end bare et band og mere end bare et kunstnerkollektiv, de er et rehabiliteringsprojekt – og et fandens vellydende et af slagsen. Så gå ikke glip af Crack Cloud, når de (gen)besøger Loppen d. 9. november.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 09. nov 2022
Add to Calendar