LØRDAG 19. NOV 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 150KR

CRAWLERS(UK)

Der har længe været en buzz omkring de fire Liverpool-misfits i Crawlers, og d. 19. november får vi endelig syn for sagen, når det slående alt-rock band medringer rå karisma og kraftfulde budskaber til Loppen.

Indimellem dukker der et nyt band op, som automastisk føles vigtigt; som om man ved, at de vil få en betydning for en stor skare mennesker. Liverpools Crawlers er netop dét – en gruppe, der ikke kun er bygget på en ubestridelig evne til at skrive spændende og eklektiske rocksange, men en empatisk passion, der får dem til at sige fra for uretfærdigheder, tale om sårbare emner og åbne deres arme for enhver, der har brug for et trygt rum og fællesskab.

Bandet begyndte deres musikalske rejse i slutningen af 2018, da Amy Woodall (guitar) sendte en besked til sin barndomsveninde og tidligere bandkammerat Liv Kettle (bas) for at foreslå at starte et nyt band sammen. Samtidig havde Livs nye collegeveninde Holly Minto (vokal) samme idé, og inden for 10 minutter var bandet samlet. I 2021 kom trommeslager Harry Breen til.

2021 gik hen og blev et begivenhedsrigt år for Crawlers, som endelig kunne udgive deres selvbetitlede debut-EP. Ep’en er en samling af følelsesprægede hymner, fra den rasende, politisk ladede 'Statues' til den melankolske 'Come Over (again), og hvert nummer oser af gruppens passionerede drive og hvirvlende rå karisma. Ikke nok med dét, blev gruppen også signet til Polydor (Billie Eilish, Olivia Rodrigo).

Bandet finder inspiration til deres "genreløse og ikke-kønsbestemte" lyd fra artister som Phoebe Bridgers, Queens Of The Stone Age og Bring Me The Horizon, og har på kort tid fået opbygget en kæmpe, dedikeret fanskare. Til efteråret drager de for første gang på tour for at møde deres fans, og vi står klar til at tage i mod Crawlers på Loppen d. 19. november!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 19. nov 2022
Add to Calendar