ONSDAG 13. FEB 2019 - KL 20.00
ENTRÉ: 90KR

DEATH VALLEY GIRLS(US)

BEFORE FIRE(DK)

OBS! BEMÆRK AT KONCERTEN ER RYKKET TIL UNDERWERKET

Loppen præsenterer på Underwerket:
Death Valley Girls (US)

Death Valley Girls føler sig mindre som et band og mere som en rejsende karavane. I bandets kerne finder du vokalist og multi-instrumentalist Bonnie Bloomgarden og guitarist Larry Schemel. Bassist Rachel Ororsco og trommeslager Laura Kelsey er mere eller mindre fast inventar, men bandets intense tourplan betyder at resten af gruppen bestemmes af, hvilken ligesindede landsmænd der kan slutte sig til karavanen, i løbet af turen og på det givne tidspunkt der er brug for dem. På deres tredje album Darkness Rains finder du fx bassisten Alana Amram, trommeslager Laura Harris og et roterende hold af gæster som Shannon Lay, The Kid (Laura Kelsey) og medlemmer fra The Make Up, The Shivas og Moaning help.

Death Valley Girls’ andet album Glow In The Dark var baseret på filosofien, at mange af os forsøger at blive mere oplyste, og du kan se hvem der søger, på den måde de lyser op i mørket. Med deres nye udgivelse, deres tredje album Darkness Rains tager de skridtet videre og forsøger at ændre bevidstheden hos dem, som endnu ikke har overvejet hvordan vi alle er forbundet, og hvordan det påvirker vores måde at se på livet efter døden.

Rock’n’roll har altid tjent som frontløber for dem som er lidt på kanten af det mainstream samfund og er gennem årene blevet en tro følgesvend for de udstødte og dem som ikke rigtig passer ind. I sin “barndom” tjente rocken som en legende modstander af segregering og puritanisme. I 60'erne blev den et middel til bevidsthedsudvidelse. I årene efter handlede det om kærlighed og Flower Power og derefter kom den modkulturelle, mere alvorlige og lejlighedsvis nihilistiske bølge af bands som The Stooges, Black Sabbath, MC5 og The New York Dolls.

Som '80'erne nærmede sig, blev populær-rock i mange tilfælde til en fejring af hedonisme og dekadence. Men den kraft og mystik fra 70'erne, der løftede sløret for lytterne og brugte musikken som et middel til at samle folk og forandre verden, havde efterladt sine spor. Der var en understrøm i rock, der aldrig ville dø - som blev ved med at leve og udvikle sig hjørnerne af undergrunden. I dag kan vi se netop den kraft manifesteret i LA's Death Valley Girls!

I deres nyeste video Disaster (Is What We’re After) tager de da også tykt pis på pop-kulturen i al sin enkelhed, ved at lade hele videoen være en optagelse af selveste Iggy Pop der spiser en burger. Ligesom det berømte Jørgen Leth værk ”Andy Warhol Eating a Hamburger” fra 82.

Support:
Before Fire er et københavnerbaseret rock 'n 'roll band af den gamle skole, som kanaliserer deres helte fra 70'erne samt 00'erne. Deres sange er en perfekt balance mellem beskidt 70'er rock og fængende omkvæd, der får dig til at synge med på ingen tid. Hvis du tror at rockmusik i det 21. århundrede har mistet sin kant, så forbered dig på at blive blæst omkuld af Before Fire!

Glæd dig til en aften med fuld power i selskab med Death Vally Girls og Before Fire på Underwerket den 13. februar

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 13. feb 2019
Add to Calendar