MANDAG 07. NOV 2022 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 130KR

DEHD(US)

Chigaco indierocktrioen Dehd er klar med deres tredje fuldlængdealbum, Blue Skies, og præsenterer samtidig første single fra albummet, ’Bad Love’. Det hele følges op med bandets første Europaturné i lang tid - selvfølgelig med et stop på Loppen d. 7. november!​

Med albummet Blue Skies (udkommer 27. maj 2022) følger Chigaco-bandet Dehd op på deres store gennembrud fra 2020, Flower of Devotion, som Pitchfork udnævnte til 'best new album'. 

Den flotte modtagelse af Flower of Devotion har også båret frugt og har givet gruppen adgang til flere ressourcer, studier og producenter. Men i stedet for at søge noget nyt, investerede de alle ressourcer i dem selv og deres dybe tro på at fortsætte med dét, de altid har gjort. De bookede det samme studie, hvor de indspillede Flower of Devotion, men tredoblede deres ophold og gav dem selv tid til at spille og nyde et slaraffenland af trommemaskiner og synthesizere. 

Mens de fortsatte med at skrive og indspille alle dele af albummet selv, gav det nye forhold til pladeselskabet Fat Possum nye fordele, nemlig tilføjelsen af ​​den Grammy-vindende studiemixer, Craig Silvey (The Rolling Stones, The National, Arcade Fire), og studietekniker, Heba Kadry (Slowdive, Bjork, Cate Le Bon), der sikrede Dehds vision for Blue Skies

Resultatet er skarpere og med mere sofistikerede og velovervejede harmonier og rytmer. Blue Skies er stadig Dehd – bare mere vildt og vidunderligt end før – og det hele kan opleves live på Loppen til november!

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 07. nov 2022
Add to Calendar