LØRDAG 11. MAJ 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 200KR / DØR: 220KR

DENGUE DENGUE DENGUE(PE)

JULIUS SYLVEST(DK)

I kan godt begynde at kridte danseskoene, for den 11. maj sættes der ild til Loppens dansegulv, når peruvianske Dengue Dengue Dengue fyrer op for festen med deres syrede electro-cumbia!

Om du er til audiovisuelle syretrips, cumbia, dub eller techno, er Lima-gruppen Dengue Dengue Dengue et must. Bag den maskerede duo gemmer sig de to producere, DJs og grafiske designere Rafael Pereira og Felipe Salmon, der siden 2010 har opnået kæmpe succes med deres psykedeliske mix af tropiske rytmer og den elektroniske genre.

Musikalsk udforsker de alt fra psykedelisk cumbia til dub, fra salsa til footwork og tribal til techno. Deres lydunivers og visuelle palette fortsætter med at vokse mens de tilføjer flere og flere lag –  og musikken er ganske enkelt umulig at stå stille til! Det er heller ikke uden grund, at man blandt duoens fans finder prominente navne som superproduceren Diplo og kuduro-gruppen Buraka Som Sistema.

Live bærer duoen altid farverige karnevalsmasker og leverer et sansebombardement af et show, som man tidligere har kunne opleve på Roskilde Festival i 2014. Sidste gang de besøgte Danmark i 2016, spillede de for et drønhedt og totalt udsolgt Global Cph. Så se at rubbe neglene, hvis I skal nå at have fat i en billet til forårets mest udknaldede fest fuld af elektronisk lyd og tropiske rytmer.

Support
Julius Sylvest er DJ, musikproducer og perkussionist med et globalt perspektiv og nysgerrighed på musikalske samarbejder og eksperimentering.

Hans professionelle karriere begyndte som march-trommeslager i Tivoli-garden, og den disciplin han har over sine trommestikker kan høres i hans løsslupne, men alligevel meget kontrollerede spil.

Når Julius Sylvest optræder bliver global bass blandet med et væld af andre stilarter og genrer som bl.a. cumbia og tropical bass med hans eget præg. Det er musik der ikke kan stoppes, musik der kan fortsætte i det uendelige, og musik der kan bringe folk i en trance.

Julius Sylvest blev udvalgt som første danske deltager til Red Bull Music Academy, og siden har han som producer været med til at producere musik for navne som Buraka Som Sistema, Copia Doble Systema samt Indiens største DJ, Nucleya. Han har også varmet op for acts som Major Lazer flere gange, og remixet for prominente navne som Bomba Estéreo og Blondie. Han har spillet over hele kloden – fra Rusland til Rio, og hjemme i Danmark på Roskilde Festival.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 11. maj 2019
Add to Calendar