TIRSDAG 10. MAJ 2022 - KL 20.30
UDSOLGT

DONNY BENÉT(AU)

GREATEST HITS(AU)

"The Sophisticated Lover", The Don er tilbage! Efter at have spillet et brag af en lummer koncert på Lygtens Kro i 2018 vender den australske crooner Donny Benét retur til København, når han d. 10. maj forfører Loppen med hits som Konichiwa, Santorini og den spritnye single Girl of My Dreams.


Anmelderne har døbt ham “the Prince on a serious budget cut”, og det kan faktisk være svært at beskrive det enigma som er Donny Benét bedre. Men skulle man forsøge, kan han bedst betegnes som en blanding mellem Giorgio Moroder, Alan Vega og Michael McDonald.

Donny er til daglig bosiddende i Sydney, Australien, hvor han skriver, optræder og indspiller musik i hans berømte Donnyland Studios. Studiet er fyldt med vintage synthesizere og trommemaskiner, som er alt han behøver, til at lave sine catchy og udtryksfulde sange.

Benéts debutalbum fra 2011 Don't Hold Back forvirrede og fascinerede mange, og forvandlede ham på kort tid til lidt af en kultfigur på den Australske musikscene. Hans mesterværk kom dog i 2018 med pladen The Don. Donnys nyeste singler Second Dinner og Girl of My Dreams giver os en lille smagsprøve på, hvad der er på vej på hans kommende album Mr Experience.

Når Donny Benet kigger forbi på Loppen til maj, bliver det akkompagneret af hans The Donny Benét Show Band og vi kan godt love, at det bliver en mindeværdig aften.

Greatest Hits
Det australske/britiske band, Greatest Hits, befinder genremæssigt et sted mellem sunshine pop, 70'er grooves og neo-psych – alt sammen med en stor vægt på dansebar energi! 

Bandet består af Ryan Cooper (guitar, sang), Henry Chatham (bas), Chelsea Foley (vokal/ percussion) og et roterende line-up af musikere fra Leeds (England), hvor bandet i første omgang var bosat, inden de flyttede til Australien.

På bandets seneste udgivelse har de arbejdet med producer Shags Chamberlain (Mac Demarco, Weyes Blood, Drugdealer), for at producere en lyd, der er fuld af både tidløse groove og moderne sensibilitet – og det virker!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 10. maj 2022
Add to Calendar