ONSDAG 18. OKT 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 130KR

DOPELORD(PL)

CRAVEYARD

Efter en solid koncert i 2021 vender polske Dopelord endelig tilbage til København til efteråret og sørger for vores stonerrock- og doomfix, når de tunge drenge rammer Loppen d. 18. oktober med aarhusianske Craveyard som special guests!

Dopelord er bestemt ingen rookies på den europæiske stoner- og doomscene. Selvom de (endnu) ikke er nået til tops på festivalplakaterne, er de godt på vej op ad rangstigen, og deres vedholdenhed og flair for genren har gjort dem til et af de mest populære bands på scenen.

Kvartetten Dopelord blev oprindeligt dannet i 2010 og er på nuværende tidspunkt bosat i Warszawa, Polen. De er et metalband som omfavner alting stoner, doom og psych, og bandet er kraftigt inspireret af alt fra oldschool bands som Black Sabbath og Pentagram til nyere klassikere som Sleep og Electric Wizard.

"Sign Of The Devil is already a front runner for my doom album of 2020... Addictive melodies sweep through massive riffs, skittering through some psychedelic moments but never leaving behind any of the glacial crush that makes this such a great record." - The Sleeping Shaman

Deres kompromisløse og riff-fyldte debutplade Magick Rites udkom tilbage i 2012, men siden har Dopelord bevæget sig videre og eksperimenteret med mere komplekse sangstrukturer, ekstra vokalspor og en endnu hårdere lyd, hvilket kunne høres på de efterfølgende to udgivelser Black Arts, Riff Worship and Weed Cult (2014) og den mørkere, mere fuzz’ede og mere psykedeliske plade Children of the Haze (2017). Med Sign Of The Devil fra 2020 formåede Dopelord dog at levere et doom-mesterværk, og lige siden har vi hungret efter mere fra de polske fuzz-fyrster.

Forhåbentlig bliver vi præsenteret for nyt materiale, når Dopelord rammer Loppen til oktober. Lige meget hvad, bør du gøre dig klar til en fremragende, tung og fuzzet aften på staden!

CRAVEYARD
Den aarhusianske metaltrio, Craveyard, er en fuckfinger til en poleret tid, hvor vi konstant bliver bedt om at tage stilling og spejle os i det perfekte. Karakteristisk for Craveyard er deres komplekse og eksperimenterende rytmer og teksturer, der afviger fra det forudsigelige.

Craveyard er ikke dit typiske band, der kommer og spiller 10 sange og tager hjem igen. Craveyard leverer i stedet en gennemført oplevelse tværet ind i intensitet og rå atmosfære. Med Craveyard er musikken ikke kun en lyd, men en følelse og energi, der strømmer gennem os og lader vores bekymringer blive til støv i vinden og genopliver vores indre cravings.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 18. okt 2023
Add to Calendar